3000M tolimojo 12V 8 CH kanalo RF Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis & Nuotolinio protingas "PASIDARYK pats" Sistemą imtuvas siųstuvas

€35.06

-14%

€40.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tolimojo jungiklis, rf siųstuvas, imtuvas, 3km, rc automobilių siųstuvas, imtuvo 1000m, ilgo nuotolio bevielis nuotolinio valdymo pultas, rf siųstuvas, imtuvo 3w, rf imtuvas siųstuvas 1000 metrų, 3000m ilgo nuotolio nuotolinio valdymo, valdymo tarpmiestinių, tolimojo nuotolinis jungiklis, ilgo diapazono jungiklis.

Aštuonių taip, daugiafunkcinis pažangi belaidžio ryšio valdiklis, suprojektuoti ir pagaminti mūsų įmonėje rezultatų aštuonių pasyvus jungiklis kiekis signalus, ir išvesties režimu galima nustatyti daug taškų, pavyzdžiui, taško judėjimas, blokavimo, savaime užsifiksuojantis, taško judėjimo ir savarankiškai fiksavimo.Ji gali pakeisti visų rūšių rankinio valdymo jungikliai.Jis daugiausia naudojamas elektros durys, langai, kėlimo įranga, vartai, liftas, darbo kontrolės bei saugumo pramonės ir kitose srityse.Ji turi savybes didelės paslapties, nuolatinį veikimą bei mažas energijos suvartojimas, ir ji yra paprasta naudoti.Tai nereiškia, reikia naudoti tradicines megztinis ar rinkimo kodą encode.By mokymosi kodeksą, ji gali būti naudojama kartu su nuotolinio valdymo pultelis.

ypatybė:

Darbinė Įtampa: 12V

Ramių Srovė: mažiau nei 10mA

Darbinė Srovė: 30mA (1 Relay)

Darbinė Temperatūra: -40 C - +80 C

Gauna Jautrumą: daugiau nei -105dBm

Darbo Dažnis: 315MHz / 433MHz Neprivaloma

Relės: 10A AC250V 10A AC125V 10A DC30V 10A DC28V

Max Apkrova: 10A Relės, Atspariu apkrova mažiau nei 8A, Indukcinės apkrovos mažiau nei 3A

PCB Dydis: 73mm*82mm*17mm

Bylos Dydis: 80*100*28mm

Pastaba:

jei norite nustatyti kitą darbo režimas.pirmiausia reikia išvalyti kodą.

aišku, kodas mothed: ilgai paspauskite jungiklį mokymosi mygtuką 8 sekundes.

mokymosi programa, mothed: paspauskite jungiklį mokymosi mygtuką vieną kartą.po paspauskite nuotolinio numerį.

8CH Trumpalaikis--------paspauskite nuotolinio valdymo Mygtuką 1 sužinoti

8CH Užfiksuotas ------paspauskite nuotolinio 2 Mygtuką, norėdami sužinoti,

8CH Perjungti --------paspauskite nuotolinio 4 Mygtuką, norėdami sužinoti,

1-4CH Akimirksnį 5-8CH Perjungti -------paspauskite nuotolinio 8 Mygtuką, norėdami sužinoti,

Mokymosi Kodas

Paspauskite mokymosi mygtukas ir led lemputė, atleiskite pirštą ir paspauskite santykinis siųstuvo mygtuką ,imtuvas led indikatorius flash greitai ,tai reiškia, mokymosi sėkmingai

Kliringo Kodas

Paspauskite mokymosi mygtuką ir laikykite tol, kol imtuvas led indikatorius nuo IŠJUNGTI, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta.

1.Sąlyginio deponavimo yra priimtinas tik tuo atveju(Per visa, "MasterCard", "Western Union", QIWI,ir wir e perdavimo per bankus). 2.Ji paprastai trunka 24 valandas mokėjimo atvykti į pardavėjo sąskaitą.Bankas gali atmesti mokėjimo per 24 valandas,taigi, verslo saugos,mes pradėti pasirūpinti, kad po mokėjimo atvyksta visiškai. 3.Kai kurie šalies muitinės prašymu tarifo prieš siunčiant paketo pirkėjui.Pirkėjas turėtų žinoti savo muitų politikos kaip tarifą moka pirkėjas. 1.Visi straipsniai yra sandėlyje ir išsiųstas jums per 3 dienas po apmokėjimo. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad nupirktos prekės atostogų ir siunčiami kitą darbo dieną. 3.Jeigu jums nepavyko gauti prekes per 30 darbo dienų nuo mokėjimo už Kinijos paštu arba kiti, susisiekite su mumis.Mes sekti siuntinį iš mūsų agentas ir atsakyti jums artimiausiu metu. 4.Galite pasirinkti, China post, ePack,EMS,DHL,UPS ir t.t bazė, pagal jūsų poreikius. 5.Bet kitų klausimų ar problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. 1.6 mėnesius.Pirkti su pasitikėjimu! 2.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį. 1.Gerbiami pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, ir mes duoti jums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. 2.Jei esate nepatenkinti su šio pirkimo,Prašome suteikti mums galimybę daryti dalykų, teisę prieš jums palikti neigiamas/neutralus komentarą.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl jūsų klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums laiku ir darome viską, kad padėtų jums, kol jūs esate patenkintas. 3.Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl pirkimo ir klausimus, mums bus malonu jūsų paslaugoms.

Prekės Pavadinimas KONGDASING
Naudoti Universalus
Belaidis Ryšys RF

Panašūs produktai