1pc Atgal Ruožas Įranga Massager Magija Neštuvų Fitneso Juosmens atrama Atsipalaidavimo Stuburo Skausmo Massageador

€4.53

-35%

€6.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juosmens traktoriaus, tinka įrengti, naudotis įranga, stuburo treneris, stuburo tempimas, pirkti įranga, aprūpinti, juosmens masažas, pagalvė stuburo, pratimas kojų.

Kulka Taškų:

1、Efektyvių Taškų Masažas: nugaros masažas neštuvai turi 10 magnetinių taškų ir 96 plastiko kaiščiai, kuris gali daryti akupunktūrą, kuriuos giliai spaudžiant tam tikrus taškus.Atgal massager padeda suaktyvinti natūralų terapinio atsako ir pagerinti kraujo apytaką, todėl, kad jūs galite visiškai atleisti nugaros skausmas, stuburo skausmas, raumenų skausmas ir pan.

2、Reguliuojamas Ruožas: Ergonomiškas savarankiškai masažo prietaisas. 3 rūšių parametrai gali būti visiškai pratęstas mūsų ergonomiška savarankiškai masažo prietaisas, ir jūs galite tai pataisyti atgal neštuvų prietaisą patogu lygio.Atgal massager driekiasi lengvai ir veiksmingai malšina skausmą.Pradėti gerinti savo gyvenimo kokybę.Atgal neštuvų trunka tik 5 minutės per dieną!

3、Galingas Funkcijos: 1) Atkurti sveiką juosmens kreivė; 2) Sumažinti raumenų skausmą juosmens ir atgal; 3) Teisingas sėdi laikysena ir atsisveikinti su kuprius.Tokiu būdu, jūsų kūnas gali būti geriau pasiruošę atlaikyti spaudimą dėl savo karjeros ar gyvenimo būdo.

4、Lengvas&Tvirtas: apatinėje nugaros neštuvų yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų, ABS ir Nbr medžiagų, suteikiant jums nekenksmingas ir saugus patirtį.Tai apatinės nugaros parama gali atlaikyti svorį iki 100kgs/220lbs ir bus ne deformuoti, lengvai, net kai sulankstytas.Naudokite jį amžinai!Labai tinka naudoti namuose, biuro kėdės, sporto salė, joga.

5、Puikią Dovaną: Šio atgal massager yra geriausia dovana artimiesiems ir draugams.

Specifikacija:

Tipas: Akupunktūra tipas magnetinė terapija

Dydis: apie 38*25cm/14.96*9.84 colių

7/9/11cm 3 pavaras reguliuoti

96 akupresūra taškų, 10 fizioterapija magnetai

Pakavimo Sąrašas:

1*Atgal Massager

Funkcija Juosmens & Pilvo Pratimas
Modelio Numeris Atgal Ruožas Įranga Massager Magija Neštuvų Fitneso Juosmens
Mokymo Režimas Kita

Panašūs produktai