Joedir Plaukų Prieš Žmonių Plaukų Spalvos Ryšulius, Brazilijos Prarasti Banga Ryšulius Su Priekinės Uždarymo 4 Ryšulius Su Priekinės Ne Remy

€54.08

-39%

€90.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: indijos vandens banga, suteikia plaukams, unice palaidi banguoti ryšuliai, indijos palaidi banguoti ryšuliai, bundl su closur, banguoti banga ryšuliai, fdx plaukų, diana plaukų, bd plaukų, palaidos bangos bundels.

Kaip Priežiūra : galima plauti juos, kaip savo, galite naudoti Šampūnas ir kondicionierius.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites, nes plaukai yra ne prie jūsų galvos oda, ji yra ne gauti aliejų, jis turėtų būti.

Naudojant gydymas, plaukų kaukė reikės plauti savo plaukų per daug, maždaug kas 3 savaites.Plaukai gali būti smūgis-džiovinti ant žemas parametras, bet tai nėra rekomenduojama tai daryti pernelyg dažnai.Tai geriausia tegul jūsų plaukai sausi natūraliai po plovimo juos.

Apie Spalvų Dismatch : Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

ATSILIEPIMAI : Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1.Kad Uždaryti Saugumo Sumetimais

Prašome pateikti įrodymus, prašo www.adeira.lt arba susisiekite su mumis iš karto, siekiant padėti jums išspręsti".

2.- Pristatymo Adresas Priminimas

a.Express nepriima bet kokį adresą su P. O. Box

b.Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas yra teisingas, pakeitus adresą po sklypas išvežti sukels papildomą 15$, kai pristatoma.

3.Pakuotės prarado

- Pristatymo adresas yra neteisingas, DHL nebus galėtų rasti jį.Nobady galėsite prisijungti paketas, DHL palieka prie durų, paketą, pavogti pasirašo, kad kažkas jums nereikia žinoti, o tai reiškia, kenkėjiškų pavogtas.Prašome atkreipti dėmesį, kad sisign paketas sau išvengti prarasti.

Kaip Padaryti, Kad :

A.Jei jūs norite to paties ilgio, prašome pasirinkite ilgį ir bendras kiekis eiti atlikti mokėjimą tiesiogiai.

B. Jei norite, įvairaus ilgio ir įvairių plaukų produktų, prašome pasirinkti, ir įtraukti į krepšelį, po to pasirinkti visus plaukus eiti į krepšelį ir mokėti kartu.

Pristatymo Laikas : Jeigu Pasirinkti, Express Pristatymas Per UPS/ DHL/ FEDEX/ TNT/ DPEX/ ARAMEX Per 3-7 Darbo Dienas.Epacket 20-40 Dienų.www.adeira.lt Standartinis Pristatymas 30-60 Dienų.PRAŠOME PASIRINKTI TINKAMĄ PRISTATYMO BŪDĄ NORITE.

Q 1: Kodėl Mano Plaukai Pratęsimo Skiriasi Nuo Plaukų Ant Galvos Modelį?

A : Modelio nuotraukas rodo per mūsų interneto svetainėje, jūsų nuoroda tik.

Q 2: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Raizginys?

A: Jūsų Plaukų Plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q 3: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Praliejimo?

A: Pirmiausia, prašome veikia pirštais arba Plati-dantytų švelniai, siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos.Antra, Po plovimo, prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

1.Po plovimo plaukai, prašome slaugytoja Su šiek tiek plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkiniai ir minkšti.

2.Pasirinkti platus-dantyta ketera; šukos ją švelniai, kad būtų išvengta praliejimo.

3.Per daug karščio gali pažeisti plaukus.

Q 4: Galėtų Plaukai Bus Nudažyti Ir Geležies-plokščia ?

A: Tai yra pirmojo spaudimo plaukus, todėl galima dažyti ir geležies butas, geležies butas prašome ne didesnė kaip 150C, ar plaukai bus sunaikinta.Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

Q 5:galiu atšaukti užsakymą, bet kodėl aš vis dar negavau išmokos?

A: Tai reikia 7-15 darbo dienų www.adeira.lt, kad procesas grąžinimo, būti kantrūs.

Q 6:Kodėl aš negaliu apmokėti užsakymą?

A: Jums reikia užpildyti teisingai, kredito kortelės informaciją, kai darai mokėjimo, ne debeto kortelės informaciją.taip pat jūsų kredito kortelėje turi būti susietas su jūsų www.adeira.lt sąskaitą, Bet klausimas, tiesiog susisiekite su mumis pirmą kartą.

Prekės Pavadinimas Joedir
Tekstūra Laisvas Banga
Bleachability #27
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%
Modelio Numeris Brazilijos, Peru Malaizijos Keistą Curl Plaukų Uždaryti
Medžiagos Klasė Ne remy Plaukų

Panašūs produktai