Skaidrus Akrilo Siuvimo Kratinys Valdovas Quilting Valdovas Namų Pritaikyti Pjovimo Liniuotė Bet Audinio "PASIDARYK pats" Siuvimo Įrankiai

€7.05

-4%

€7.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laužtuvas quilting kratinys, nemokamai quilting taisyklės, kratinys įrankis, Kratinys Valdovas, quilting taisyklės, kratinys taisyklės, pritaikyti, amišai quilting kratinys, diamond quilting šablonai, modelį pritaikyti ir siuvimo įrankiai.

Geresnės Kokybės Biudžetą: Pamiršti nerimtas quilting valdovai.Tai už prieinamą kainą kratinys antklodė valdovas yra tvirtas 0.1"-storas akrilas, lazeriu supjaustyti švaresnę kraštas, kuris leidžia giliau, lengviau pjauti. 1/2" Siūlės Pašalpa: Reikia papildomos vietos, siūlės?Jokių rūpesčių.Jūsų Arteza quilter s valdovas suteikia jums laisvės kairėje ir dešinėje pusėse, todėl jūs visada gauti, kad puikus, tikslumo supjaustyti esate po.Idealiai tinka Teisė- & kairiarankis Quilters: Įstrižinės linijos "veidrodis" viena kitos, todėl galite iškirpti iš bet kurio kampo, su arba savo dešinę arba kairę ranką.Colių ženklų iš visų pusių, kad matavimo net lengviau.

MOKĖJIMO

Mes paprastai priimame mokėjimus per sąlyginio deponavimo.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą.PRISTATYMAS

1. Mes darome freeshipping pristatymo KINIJA PAŠTU daugelyje pasaulio, bet mes ne pateikti P. O. BOX ar APO/FPO.

2. Paprastai, mes norėtume, kad jūsų užsakymo pristatymas per 1 savaitę, po to, kai jūsų mokėjimo atvyko.

3. Mes taip pat siūlome greitas pristatymas EMS/DHL/UPS/TNT, tačiau papildomų laivybos išlaidos yra būtinos.

4. Bet klausimas apie pristatymą, pls nedvejodami kreipkitės į mus.GARANTUOTAS&RETURN 1. Visos prekės yra 100% Naujas. 2. Galite grąžinti prekes, pirktas per 14 dienų po to, kai gavote siuntinį, bet jūs turite įpirkti apie pristatymo.ATSILIEPIMAI

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir mūsų pirkėjai, tad palikite mums kelis žodžius apie elementą, jūs turite, nesvarbu, jis teigiamas, ar neigiamas.Bet klausimas apie prekę gavote, pls nedvejodami kreipkitės į mus.sertifikavimo:

Naudoti Priemonė
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Aišku
Tipas quilting valdovas
Stilius Stačiakampio, kvadrato
Prekės Pavadinimas Siuvimo Įrankiai
Pakuotė 1pc
Medžiaga Akrilo

Panašūs produktai