Vestuvių Dekoravimas Kaimiškas Photobooth Rekvizitai Derliaus J. S. Komanda Nuotaka Vestuvių Dušas Šalies Stalo Reikmenys Bachelorette Vištų Šalis

€3.43

-30%

€4.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nuotaka komanda, dekoro velykų, kaimiškas stilius, gerb. ponia vestuvių, nuotakos šalis, j., gerb. ponia, būti, kad nuotaka, kaulai komanda nuotaka, c6602.

Produkto Aprašymas:

23Count Nuotakos Dušas Photo Booth Rekvizitai: metallic rose gold Nuotakos Šalis Rekvizitai, Selfie Rekvizitai, Juokingi Prop Ženklai, Įvairūs Dizaino, su 23styles - vainikėliai, bowknot, deimanto žiedas, nuotaka komanda nuotaka akiniai, stiklai, aš,aš įgulos,meilė yra, yra, - sakė ji yaaas Bachelorette photo booth rekvizitai lengva surinkti yra reikalingi: Paprasčiausiai pritvirtinkite įtraukti bambuko kaiščiai kiekvienam Folija metallic rose gold " photo booth rekvizitai, naudojant perlų karoliukus, klijai ir 3M lipnios skirtukai(naudojimo žr. nuotrauką), Tada, laikydami prop priešais savo veidą, per galvą ir pan.fotografuokite tai, ką norite, bet kada, bet kur.Vestuvių photo booth rekvizitai jam jos: Labai rekomenduojama surinkti šį bachelorette dovanos photo booth iš anksto, vieta vištų šalis rekvizitai in mason jar kaip smagus stalo apdailos, kol svečiams yra paruošti naudojimui.visiems bus meilė juokinga veidus šios nuotakos dušas photo booth rekvizitai.Imtis linksmas ir bachelorette šalis nuotraukas savo draugams ir šeimos nariams, o prisiminimus su šių stilingas photo booth rekvizitai!Dalyvavimo šalies priedai aukso metalo aukščiausiojo spausdinti šalis reikmenys, papuošalai: Nuotaka Merginos night out metallic rose aukso papuošalų, unikalaus dizaino ir mados stilius.Padaryti daug įdomus būdų, kaip naudoti šias mielas photo booth rekvizitai!Visi bus mylimas jų ir juokingi posakiai!

modelis Nuotaka & Jaunikis
Prekės Pavadinimas Lincaier
Modelio Numeris W0003-35
Medžiaga Kartonas
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Valentino Dieną

Panašūs produktai