Įkrovimo Veido Massager vibracijos Veido Valymo Priemonė, Odą Stangrinantis Veido Grožio Priežiūros Priemonė su karšto ir šalto Funkcija

€17.61

-35%

€27.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukso a4 kartono, kintama žavesio elsa, priekinės closur dydis, priekiniai galvos peruką panele, garbės 9 padengti donna, priekiniai žibintai lc 105, auskarai anime hool, juokinga sagė kukold, frieza gokas epizodas.

Įkrovimo Veido Massager vibracijos Veido Valymo Priemonė, Odą Stangrinantis Veido Grožio Priežiūros Priemonė su karšto ir šalto Funkcija

Ypatybė:

【Dvejopą Funkciją】Karšto režimas 42℃ karšto suspausti į atveria poras, 13℃ kietas terapija odos teisybė ir paramos drėkina.

【Aukščiausios Kokybės】Anti-alergijos skydelis su didelis jutiklinis srityje ir ABS rankena, daugiau oda-draugiškas ir saugus naudoti.

【Vartotojai patogus Dizainas,】 Didelis LCD ekranas daugiau skaitoma naudoti, USB įkrovimo dizainas, ir medvilnė prispaudžiamasis žiedas dizaino, kad būtų lengviau valyti.

【Lengva Naudoti】paprastus veiksmus, už sveikesnę odą: karšto suspausti, gilus valymas, mitybos todėl ir kietas terapija.Gauti odos būklė pagerėjo tik su šia viena mašina.

【Daug Funkcijų】Kėlimo ir stangrina, odos elastingumo gerinimas, raukšlių šalinimo, odos atjauninimo ir balinimo, raumenų teisybė ir masažas, ir geresnė mityba absorbcija.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Maitinimas: USB

Baterijos talpa: 1000mAh

Krovimo laikas: Approx. 2 valandas(ne darbo, o mokesčių)

Naudojant laikas: 40-50 minučių

Galia: 5W

Temperatūros skalė: karšto 38℃-42℃, cool 8℃-15℃

Prekės dydis: 17.2x5.2cm

Pakuotės Turinys:

1 x veido massager

1 x USB kabelis Sekite Mus Gauti Papildomų Gerbėjai Nuolaida ir Daugiau Naujų Atvežimas Nemokamas Pristatymas Gaminiai!!

Modelio Numeris MR415
Temperatūros skalė karšto 38-42, kietas 8-15
Drop laivyba Taip
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
spalva Balta
Prekės Pavadinimas CkeyiN
Funkcija USB
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai