Žiemos Šiltas Vyrų Šilumos Ilgos Kojinės Storesnės Medvilnės Snieglenčių Kojinės 3 Poros 10-13 L

€13.43

-59%

€33.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai lacrosse kojinės, salomon žiemos terminės kojinės, yomandamor vyriškos kojinės, ilgai vyrų kojinių, yomandamor kojinės moteris, pusė poliamido kojinės, samta cruz kojinės, vevlet terminės kojinės, bambuko antklodės žiemą, mėnulis ilgos kojinės.

SUBTILUS GYVENIMAS PRASIDEDA NUO KOJŲ.

Žiemos Šiltas Vyrų Šilumos Ilgos Kojinės Storesnės Medvilnės Snieglenčių Sporto laipiojimo kojinės vaikščiojimo Kojinės 3 Poros 10-13 L

63.7%Medvilnės +15.1% Bambuko Pluošto +17.8% Poliamido+3.4% Spandex

1.Terry sutirštės dizainas

2.Elastingas arka privalomas dizainas

3.Drėgmės kvėpuojantis audinys

4.3:1 elastinės gumos juosta dizainas

5.Elastinga nagų dizainas

Aukšta kokybė, žema kaina;Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis,mes atsiųsime jums kitų nemokamai

dydis:L (10-13 JAV ,41-45 EUR)

Pirkėjų Pranešimų:

1. W e pristatys produktus nemokamai" ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/ www.adeira.lt Standartinis Pristatymas",

ar Kitų vežimo metodus, kurie taip pat gali būti stebimas per Internetą.

2. Paprastai , mes išsiųsti produktų iš 1days kuo greičiau, ir paketas bus pristatytas į 15-30 dienų !Jei negalite atvykti į 60days, pažadame, kad mes galime išsiųsti kojinės jūs arba grąžinti pinigus jums!

3. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mano e-mail , ir mes čia visos dienos kaip tik jums.Mes stengiamės jums padėti!

4. Nuoširdžiai dėkojame už jūsų supratimą ir kantrybę.Linkiu jums geros dienos!

APIE LAIVYBOS

Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų, kuriuos www.adeira.lt oficialus pristatymas metodas "ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/ www.adeira.lt Standard Shipping", Kuri yra labiausiai patikimas pristatymas metodas, kuris visame pasaulyje pristatymas.

Paprastai, mes pareiškiame, mažesnės kainos, sąskaitos faktūros/sąskaitos išvengti muitinės mokesčių už jus, laivybos būdas, išvardytų aukščiau, paprastai ir tax-free.Jei yra muitinės mokesčių, jūs turite mokėti už jį.Mes negalime turėti jokių muitų mokesčių.Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome palikti pranešimą už mus.

APIE MOKĖJIMĄ

Po to, kai jūs mokate už užsakymą, www.adeira.lt bus gauti jūsų mokėjimą per 24 valandas (Paprastai), mes apdoroti jūsų užsakymą kartą www.adeira.lt gavome jūsų mokėjimą.

APIE GAVIMO

1. Prašome apdrausti GAVĖJAS PAVADINIMAS, ADRESAS ir TELEFONO NUMERIS yra visi teisingi, Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar ginčų dėl blogo informacijos gavimo.Rusijos klientams palikite Vardą ir pavardę.

2. Pasirašyti Po Registracijos.

Prašome atidaryti sklypą po vyro buvimas, jei sklypas yra pažeistas, ar ne, prekę galite užsisakyti, prašome fotografuoti iš karto, įskaitant visus adresas etiketės, pakuotės ir daiktų, kuriuos gavote.NE mesti paketą iš karto!Tai yra labai svarbu!

APIE ATSILIEPIMĄ

Prašome palikite mums 5 žvaigždės

Daiktas kaip descried:5 star"

Komunikacijos:5 star"

Siuntimo greitis:5 star"

Mes padarysime viską, kad tarnauti savo klientams, prašome palikti mums 5 Žvaigždučių reitingą, gavę sklypą, ačiū už jūsų paramą !

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padėsime jums ją išspręsti.Linkiu laimingas pirkinių !

Elemento Tipas kojinių
Lytis VYRAI
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Bambuko Pluošto
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas Yomandamor
Modelio Numeris BD-3322
Storis Storas (Žiemos)
Nepadori Nuotrauka No
aukštas Įgula

Panašūs produktai