YT HOBIS Jericho 941 Rankų darbo Blynas Stiliaus realus Realus Odos OWB Atlikti Du Lošimo Nykščio Pertraukos Pistoletas Šaunamąjį Ginklą Dėklas

€22.01

-46%

€41.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smith and wesson m, kaubojus dėklas rudos, pistoletas orbeez, blynai "pancake" tipo maker, lošti oda, paslėpta dėklas revolver, šaunamojo ginklo, kulkosvaidis realus ginklas, dėklas, pistoletas raketų.

YT HOBIS Rankų darbo Blynas Stiliaus Odinis OWB Atlikti Du Lošimo Nykščio Pertraukos Ginklą Dėklas, Skirtas Jericho 941

★ YT HOBIS SKIRTUMAS; YT Hobis, Ginklų Dėklai yra suprojektuoti optimalų našumą, didžiausią komfortą ir saugumą.Jis yra patogus, patvarus, lengvas ir saugus odinis dėklas, kad galite nešioti visą dieną.Jis yra pagamintas iš 100% karvės odos su zomša-išklotos interjeras odinis, su sustiprinta ir gražus susiuvimo kiekviename etape atsargiai.

★ SUPER KOKYBĖS IR RANKŲ darbo; Ji yra pagaminta naudojant mūsų kvalifikuoti meistrai, naudodami visiškai grūdų pirmos klasės kokybės augalinės oda, kuri labiausiai tinka ginklų dėklai.Minimalus oda, medžiaga, storis 3mm.

★ MAKSIMALUS SUDERINAMUMAS; Mes siūlome, jūs neįprastas dėklas jūsų hunai, dėklas skirtas savo ginklą, suderinama ir apsaugoti savo ginklą.

★ SAUGUMO IR APSAUGOS; ranka suformuoti šildomi teikia aukščiausios saugojimo, didžiausią patikimumą ir ilgaamžiškumą.Mes norime, kad jūsų dėklas būti vertinga savo ginklu.Nėra rizikos savo ginklą su sintetinių ir plastiko rankovėmis.Jausti komfortą odai su savo ginklą.Apsaugokite savo ginklą su YT Hobis.

★ BRUOŽUS; Ji turi struktūrą, tinka greitai lygiosiomis.Rankomis suformuoti tam puikiai tinka.Barelį burna yra atvira.Saugojimo dirželis padeda išlaikyti ginklą, saugiai į vietą.Ji apima sukelti ir cilindrą visiškai.Nykščio pertrauka, pagaminti su aukščiausios kokybės akimirksniu.Diržas laiko tarpsnių tilptų diržus iki 1,8 colio (45 mm) pločio ir 0,2 colių (5 mm) storio

Medžiaga Karvės odos
Prekės Pavadinimas YT Hobis

Panašūs produktai