USB Kišeninis brūkšninių kodų Skaitytuvas 2D/1D QR Kodo Gavimo Nešiojamą Laidinio Lazerinis brūkšninių kodų Skaitytuvas skaitymo Ginklai Reader brūkšninių Kodų Skaitytuvas

€13.84

-44%

€24.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: brūkšninių kodų skaitytuvas bevielis ls, obd2, 3d skenavimas, auto scaner, nedidelis "bluetooth" barcode scanner, brūkšninių kodų skaitytuvas netum, a4 formato lapo dokumentas skaitytuvas, skaitmeninių filmų skaitytuvas, skeneris a3 a4, lazerinis žymeklis galia.

Ypatybė:

[Lengvai mee] Plug and play.Nereikia diegti jokios programinės įrangos ar programos.Lengvai sujungti su jūsų nešiojamas kompiuteris, PC, POS.Darbo su "Windows XP"/7/8/10.

[Super Dekodavimo Galimybes] Nyksta, neišsami brūkšninius kodus galima iššifruoti ir įkelti itin greičiu.Jis ne tik nuskaito bendrus brūkšninius kodus pavyzdžiui, EAN, UPC ir Code128, bet taip pat rečiau naudojamas, pavyzdžiui, USPS, FedEX,Kodekso 32 ir VIN.

[Įkelti dviejų rūšių] 1 Momentinio įkėlimo režimu. 2 Storage mode.Nuskaityti ir saugoti brūkšninius kodus (iki 5000) built-sandėliavimo skeneris,ir tada įkelti visus saugomus duomenis iš savo prietaiso partijos vėliau.

Specifikacija:

Srovė: 100mA

Kontrastas: 25%

Įtampa: DC5V

Dėl: 1D ir 2D brūkšninių kodų

Kabelio Ilgis: 170cm

Pakuotė:

1x Barcode Scanner

1x USB Laidas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Skenavimo Šviesos Šaltinis Lazerio Šviesa
Skenavimo Elementas Tipas Kita
Spalvos Gylis 32 Bitų
Modelio Numeris SKUB60128
Nuskaitymo Greitis 200 nuskaito/sekundę
Prekės Pavadinimas S SKYEE
Tipas Brūkšninių Kodų Skaitytuvas
Patekimo į rinką laikas Mar-13
Produkto Tipas Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Naujovė Naujas
Optinė Rezoliucija Kita
Nuskaitymo Plotis A4
Sąsajos Tipas Kita

Panašūs produktai