2020 Naujas N2B Stiliaus Skrydžio Jacket Mens Armijos Kailiniai su Gobtuvu Parko Karinis Bombonešis Kailis Žiemą Storas

€38.17

-40%

€63.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiūrėti paltai, kailio kailiniai, parko žiemos moterys, Rudens striukė vyrams, švarkas pečių, mege vyrų striukė, vėjo striukė vyrams, vyrai colo striukė, skirted žiemos paltai, paltai moterims.

N2B Žiemos Paltai Streetwear Rodyti

Aprašymas

1. Nuimamas apykaklės ir kailiniai 2. N2B klasikinis karinis stilius 3. Aukštos kokybės briaunoti manžetai 4. 100%medvilnės, išorinis 5. Metalo užtrauktukas su przystawkę iki audra atvartas 6. Poli pluošto užpildu, tinka nuo -20 iki 10 ℃ 7. Visa striukė yra apie 1,5 KG, storas ir šiltas, šalto oro.

9. Undetachable poliesteris, dygsniuotas pamušalas 10. Viena vidinė kišenė

Apie dydis

Prašome, pasirinkite savo dydį, remiantis savo svorio ir patvirtinti, kad jis vėl prašymą priimti prejudicinį sprendimą pateikęs parko peties, krūtinės matavimo virš.Įsitikinkite, striukės krūtinės yra bent 20cm (≈8) didesnės nei savo krūtinės.Arba palyginkite mūsų parko matavimas su savo panašus parko pasirinkti tinkama dydį. :)

Produkto Nuotraukos

Nuotraukos duomenys

Nuimamas gaubtas &dirbtiniais kailiais

Visą nailono zip su metaliniu užtrauktuku traukti

Viršutinės kišenės su paslėptų paspauskite stud tvirtinimo

2 Atvartu kišenės

Aukštos kokybės šonkaulio mezgimo manžetai

FQA

1.Kaip pasirinkti savo dydį? -Prašome palikti žinutę su jūsų ūgį ir svorį (pečių, krūtinės), mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau per savo darbo laiką. 2.Aš pirko neteisingas dydis, galiu iškeisti? -Taip, bet jūs turite mokėti už grąžinti krovinių.Kai tik gausime striukė (atsegsite be dirbtinių žalą), mes išsiųsti atitinkamą vienas. 3.Kai jūs laivas mano užsakymą? -Po jūsų mokėjimas sėkmingai perkelti į www.adeira.lt sąskaitą, we will ship užsakymą per 24-72 valandas per darbo dieną. 4.Galiu drop laivyba? -Taip, prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą ir išsamią adresą, jei sklypas yra grąžintas arba nesėkmingai pristatyta.Nebus jokių sąskaitą faktūrą arba) skatinimo kortelės sklypas. 5.Kaip ilgai sklypo atvykti? Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių (oro, atostogų ir pan.), ji paprastai trunka 15-35 dienas įprastu paštu Amerikos, Kanados, Europos ir Azijos šalių.Kitų šalių trunka apie 30-60 dienų. -DHL/TNT pristatymo laikas yra 3-5 dienas. -Jei jūsų apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar turite ne gavau prekę, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pratęsime savo apsaugos laiką. 6. Kaip grąžinti striukė? -Mes teikiame 15 DIENŲ be JOKIOS PRIEŽASTIES GRĮŽTI žemiau šalis: Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija.Jums tik reikia atidaryti ginčų ir pasirinkite "grįžti grąžinti", www.adeira.lt atsiųsime jums vietos grąžinimo adresas automatiškai.Po vietos sandėlyje gauti nepanaudotų striukė, jie bus išduoti grąžinamosios išmokos.Jei jūsų šalis nepriklauso tų šalių, procesas yra tas pats.Bet jūs turite grįžti striukė mūsų Kinija sandėlyje.Grįžti krovinių bus brangesnis.Todėl prašome įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą dydį, prieš perkant.Ačiū.

Apie Siuntos

1.Standartinis paslaugų Epacket, www.adeira.lt standartinis pristatymas, 4PX, SF eparcel ir kt., kurie paprastai trunka apie 15-35 dienų daugelyje Europos šalių ir jungtinėse amerikos valstijose, Kanadoje; 35-60 dienų nuotolinio šalyse. 2.Operatyvus tarnyba DHL/TNT, paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas.

Atsiliepimai

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ar turite pasiūlymų, prašome leiskite mums išgirsti tavo balsą 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes stengiamės dirbti jį.Ačiū :)

Modelio Numeris 33287
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis VYRAI
Drabužių Ilgis Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės Su gobtuvu
Apdaila derliaus
Svoris 1.5
Įdaru Spray-surištos Vata
Storis Storas (Žiemos)
Prekės Pavadinimas DAFEILI
Pamušalas Poliesteris
Nuimamas Dalis Hat Nuimamas
Audinio Tipas Audiniai
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Stilius Karinės
Su gobtuvu Taip
Tipas Reguliariai
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai