0.8-10mm 2-13mm Savaiminio fiksavimo Keyless Elektriniai Gręžimo Griebtuvas Poveikio Veržliaraktis, Plaktukas Konvertavimo Įrankių Laikiklis Grąžtas Priedai

€4.58

-37%

€7.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gręžimo stovo, malūnėlis turėtojas, poveikis raktas, chuck collet, 100 tekinimo staklių griebtuvas, vastar keyless gręžimo griebtuvas, poveikio veržlių atsuktuvas, chuck, gręžimo griebtuvas, brushless raktas.

Elektrinis Plaktukas Konversijos Elektros audra Savaiminio fiksavimo Vertus, Gręžimo Griebtuvas Vertus, Elektrinis Grąžtas Savaime užsifiksuojantis Griebtuvas Su apvalia Rankena Po Priedai

Aprašymas:

1. 3 klasės-Žandikaulio Dizainas Leidžia jums be vargo turėti apvaliu kotu grąžtus nuo 0,8 mm iki 10 mm (0.03-0.39") 2-13mmsecurely.

2. Keyless Dizaino - Tool-free aksesuaras leidžia jums greitai ir lengvai užrakinti ir atleiskite.

3. Greitai Pakeisti Universalus Tinka - galima naudoti su bet kokiu 1/2-colio hexs poveikio vairuotojas, snaps lengvai į elektros atsuktuvu.

3. Idealus Gręžimo Konvertavimo Įrankis - Konvertuoja bevieliuose elektros įrankiuose, žaisluose atsuktuvu į grąžtas arba mėsmale per kelias sekundes.

4. Ji NEGALI būti naudojama ir prieš laikrodžio rodyklę ir netinka poveikio vairuotojai ar prašymus, susijusius didelio sukimo momento apkrovos.

Produkto Specifikacijos:

dydis:

Savaime užsifiksuojantis griebtuvas: 0.8-10mm1 / 2 (be lazdele),

Savaime užsifiksuojantis griebtuvas: 2-13mm1 / 2-20 (be lazdele),

Aikštėje paštu: 64 * 12mm

Turas po: 64 * 12mm

Spalva: Juoda

Medžiaga: Alloy

Pakuotė :

1 * Elektrinis gręžimo griebtuvas

arba

1 * Prijungimas lazdele

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Skaičius Nasrus Kita
Modelio Numeris E49117
Kilmės KN(Kilmės)
Galia elektrinis
Sertifikavimo NĖRA

Panašūs produktai