Medvilnės Naujagimių Jumpsuit Rompers rudenį Minkštas Dėvėti 2019 New Baby Berniukas ir Mergaitė Drabužių mažai vaikų bebe Kūdikių Žiemos pižama

€6.59

-39%

€10.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: thights lieknėjimą, šlaunies moteris "zara", thights silikono, šlaunies dirželis aukso, šlaunies diržas dirželis, thimberlan batai, thight gaidys žiedas, tinklinės kojinės pora, šlaunies kišenė vyras.

6M: palto ilgis-50cm,krūtinė-26*2cm,rankovės ilgis-22.8 cm,jis tinka 60cm, aukštis 9M: palto ilgis 54cm,biustas yra 27,5*2cm, rankovės ilgis 25cm,,jis tinka 70cm aukštis, 12M: palto ilgis 58cm,biustas yra 28.5*2cm, rankovės ilgis 27cm,,jis tinka 75cm aukštis, 18M: palto ilgis 62cm,biustas yra 29.5*2cm, rankovės ilgis 29cm,,jis tinka 85cm aukščio,

Shippment

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, importo į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes ne iš naujo fondo siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Dydžio ar tinka klausimų:

Kaip ir visi mūsų drabužiai yra rankomis siuvami ir klientų pritaikyta, baigė suknelė gali skirtis maždaug+_1 colių nurodytą matavimai.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų drabužiai bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų resons, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės reveived yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Lytis Unisex
Elemento Tipas Rompers
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Modelio Numeris 6+56
Modelio Tipas Kietas
spalva Juoda Rausva, Pilka
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Medvilnės
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Prekės Pavadinimas YOYOXIU
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės O-Kaklo

Panašūs produktai