12pcs Valymo Servetėle VSGO DDR-12 Skaitmeninio Fotoaparato Matricos Gera Pilno Kadro VEIDRODINIAI SLR Fotoaparato Valymas Jutiklis CCD/CMOS Valymo Rinkinys

€13.29

-37%

€21.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: švarus viso kadro, jutiklis tamponu, vsgo, pg11, viso kadro dslr jutiklis cleanig, vaizdo jutiklis, sony jutiklio valymo rinkinys, kamera gera rinkinys, kamera matrica, 6916l 1982a.

{infomodule}

Specifikacijos

Valymo tamponu: apie Plotis 12mm(būti 0,47"), Ilgis 12cm(4.72") kiekviena

Jutiklis valiklis: apie 15ml, Ilgis-6.4 cm(2.51"), Plotis 2.3 cm(0.90")

Savybės

Valymo Tamponu:100 klasės CLEANROOM vakuuminės pakuotės.Apsaugoti juos nuo įtaka dulkių transportavimo ir sandėliavimo metu.Speciali medžiaga.

-Sensor cleaner: Specializuojamės jutiklių valymas, veiksmingai pašalinti užsispyręs dėmes.Aplinkos, netoksiškas, gera nepastovumo ir puikią valymo galimybė.

Patarimai

-Gera kamera, iš karto po to, naudojant kiekvieną kartą, gali veiksmingai pašalina dulkes ir kitas dėmes, ir padidinti naudojant savo gyvenimą.

-Patikrinkite, ar akumuliatoriaus galia iki valymas, siekiant išvengti mažos galios atšvaitą, pasukite atgal į pakenkti valymo metu.

-Vienas tamponu, geriau naudoti tik vieną kartą per valymo jutiklis arba objektyvo, kad būtų išvengta dėmių ar dulkių klijuoti ant tamponu sukelti antrinę taršą.

-Prašome kreiptis į mus pagalbos.Jei užsispyręs dėmes dar negali būti panaikinta po valymo objektyvas audiniu ir siurbliu, nevalykite patys, siekiant išvengti žalos objektyvas.

-Nenaudokite jutiklis siurblys žemos temperatūros atveju švaresnis užšalimo.Ir Saugokite nuo aukštos temperatūros.

-Neleiskite vaikams valgyti arba žaisti.Laikykite ma¾iems vaikams.

Naudojimas

1.Pasirinkite sritį, kurioje yra mažiau dulkių, sureguliuokite fotoaparato valyti režimu.Ir tada nuimkite objektyvo.

2.Naudoti oro pūstuvas pūsti dulkių toli.

3.Imti valymo servetėle ir padaryti liežuvio gabalas formą apie 60 kampas valyti veidą su jutiklio paviršiaus.Švelniai braukite pirštu iš vienos pusės į kitą.Pakartokite priešinga kryptimi, naudojant švariosios pusės tamponu.

4.Keisti naują tamponu, pakartokite 3 veiksmą, kol CCD/CMOS ar objektyvas švarus.

5.Jei užsispyręs dėmių lieka, įpilkite 1-2 lašai švaresnis dėl naujų atidaryta tamponu.

6.Ir tada naudokite šiek tiek sudrėkintą tamponą valyti jutiklis arba atšvaitas ir švari, dar kartą su dar viena nauja atidaryta sausa servetėle, kad sugertų tikėtina, likutinė švaresnis.

7.Baigus valyti, išeiti švarus režimu.Išjunkite maitinimą ir įdiegti objektyvas.Laikyti fotoaparatą fotoaparato krepšys, arba spintoje.

Pakavimo Įtraukti

12pcs x Valymo Servetėle

1 x Sensor Cleaner

Pranešimas

- Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

- Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas WOLFGANGAS
Numeris SKU558880
Modelio Numeris Valymo servetėle
Tipas COMS Valymas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai