Sveikos gana katė geriamojo fontano Ramiai Tekančių Vandens Purslų Finansuojančiojo Smart Girtuoklis Katėms Vandens Dubenėlį Kačiukas, Šuniukas

€16.06

-31%

€23.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė fontano vandens, katė fontano vandens, pet vandens fontanas gyvūnai, pup žaislas, didelis kačių fontanas, finansuojantysis smart, gato, katė finansuojančiojo su laikmačiu, led katė fontanas, didelis pet fontanas.

Savybės:

Maisto klasės medžiaga

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PP medžiagų, jis yra pastatytas paskutinis ir anti-scratch, maisto kokybės medžiagos, kuri yra laisva nuo kvapas suteiks saugiai naudoti, jūsų mielas augintiniai.

Atnaujinau vandens kokybė

Pagalba aktyvuotos anglies filtro sistema, maža priemaišų, mikroorganizmų ir metalų jonai, gali būti veiksmingai pašalinti, taip, kad jūsų brangios, gali gerti daugiau kruopščiai.

Gana teka vanduo

Ačiū elegantiškas arka, projektavimo, šio gėrimo fontanas sukuria ramybės, atsipalaiduoti gamtos splash, lengvai pritraukti jūsų mėgstamiausia naminių gyvūnėlių gerti ir taip pat nebus sukelti trikdžių, jei jūsų katė yra poilsio.

Didelės Talpos

Su 2L talpos šis fontanas gali suteikti pakankamai vandens augintinio gerti ilgą laiką, labai trumpą kelionę mėgėjams, kaip jums bus laisvas nuo dažno vandens papildymo.

Y geriamojo vamzdelio

Unikalus ir kūrybinio Y formos vandens vamzdžio konstrukcija leidžia katėms gerti vandenį iš dviejų pusių, ir tai yra taip pat patogus kelias kates gerti vandens, tuo pačiu metu, kas yra labai praktiška.

Smart jutiklis

Infraraudonųjų spindulių jutiklį, per 2 metrų, kai katė yra arti geriamojo fontano, jis bus automatiškai srauto vandens, ir automatiškai sustabdys po katė lapai, energijos taupymą ir elektros energijos. (Infraraudonųjų spindulių jutiklį, neįtraukta)

Anti-slip pad

Apačioje yra keturi anti-slip pad laikyti geriamojo vandens talpyklą, stabilus ir pastovus poziciją.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: katė geriamojo fontano

Medžiaga: ABS + PP

Spalva: Pilka

Kiekis: 1 vnt

Kištuko Tipas: JK/JAV

Įėjimo įtampa/srovė: 5V/100mA

Kabelio Ilgis: 2m/78.60 colių

Tūris: 2L

Prekės Dydis: 16.2*16.2*15.5 cm/6.37*6.37*6.09 colių(L*W*H)

Pakuotės Svoris: 660g/23.28 oz

Pakuotė:

1*Katė Geriamojo Fontano

1*Adapteris

1*Kabelis

1*Pakuotės Dėžutė

Laiko Nustatymas No
Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Su Vandens Dozatorius Taip
Min Galia 50g
Kilmės KN(Kilmės)
Maksimali Galia 300g
Maitinimo Šaltinis MOKESTIS

Panašūs produktai