50*140cm/vnt veiduką star poliesterio, medvilnės atspausdinti drabužių, tekstilės kratinys "PASIDARYK pats" drabužių siuvimo staltiesė poliesteris Rankdarbiams

€2.84

-48%

€5.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: quilting vata, booksew audinys, minky, kratinys įrankis, poliesteris brokatas medžiaga, dot minky, "emoji" audinys, poliesterio derva, audinys, poliesteris vata roll, Medvilnės Audinio.

Bem-vindo ao atacado e personalizar seu dizaino exclusivo

Olhar: O preço é uma peça (50cm de comprimento * 145cm de largura) O pesas de uma peça é de cerca de 0.1 kg Muito obrigado pelo seu pedido

Produkto Naudojimas: suknelė, marškiniai, quilting, kratinys, vaikų drabužiai, lėlės, užuolaidų, pagalvėlių, siuvinėjimo, manžetai, staltiesės ir kitos namų dekoracijas prašome atkreipti dėmesį:

1. Dėl rankinio pjovimo, klaida apie 1cm yra leidžiama. 2. Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos, kameros ir skirtingus parametrus. 3. Jeigu norite atšaukti prašymą, prašome pasirinkti priežastis, kodėl pirkėjas nenori taip, kad jūsų pinigai gali būti grąžinti iš karto. 4. Jei pasirinksite, kad laivas ekonomikos Transportavimo, pristatymo laikas, bus atidėtas.Prašome palaukti kantriai ir nereikia atidaryti ginčų.Beveik pirkėjas gavo savo paketą, net šiek tiek lėtai.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs užsakymą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes tikrai suteiks jums tinkamesnis sprendimas.Aš tikiuosi, kad jūs turite malonaus buvimo mūsų parduotuvėje!Ačiū!!

Neaustinių Technics Kita
Suede Audinio Tipas Poliesteris
Tipas Kita
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita
Produkto Tipas Kitas Audinys
Plotis 140cm
Kilmės KN(Kilmės)
modelis SPAUSDINTI
Technics Audiniai
Rinkinys Tipas No
Stilius Paprastas
Tipas Didmeninės No
Megztas Modelis Ataudų

Panašūs produktai