Sunku Saugojimo Atveju Organizatorius Piršto Pulse Oximeter Lagaminas Tinka Acc U Norma/Deluxe Kraujo Deguonies Įsotinimo Stebėti

€2.38

-45%

€4.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju oximetro, atveju oxymeter, pirštu oximeter nešiojamų, pulsas, pirštu hub, oximet, krepšys pulse oximeter, stebėti spo2, littmann stetoskopas yra, kraujo pressur stebėti.

Kulka Taškų:

1、Praktinis Naudojimas: pirštų galiukų pulse oximeter laikymo dėžutė tinka Acc U Norma, Innovo Deluxe, už Santamedical, už Deluxe Kraujo Deguonies Įsotinimo Stebėti.

2、Patvarus Dizainas: saugojimo atveju yra patvarus, atsparus vandeniui EVA apsaugoti ir parduotuvių piršto impulso oximeters.Ir jis gali apsaugoti jūsų oximeter nuo kritimo, purvo, drėgmės ir įbrėžimų.

3、Kompaktiškas Dizainas: kompaktiškas atveju funkcijos karabinai būti nukirpti ant diržo, kuprinės ar mesti į maišelį.Ir dėklo funkcijos formuoti dizaino sandariai tinka vieno piršto oximeter.

4、Lengva Atlikti: jeigu funkcijos, kompaktiškas pakuotės lengva ir patogu vykdyti on-the-go", kurios padarys jūsų kelionės patogiau.

5、Tinkamą Dydį: jei yra universalus dydis, tinkamas daugumai piršto oximeters.Didžiausias dydis, atveju, gali nešti yra apie 7 * 5 * 4cm/2.76*1.97*1.57 į.Jums reikia palyginti dydis oximeter dydis atveju, prieš perkant, kad išvengti nereikalingų problemų.

Savybės:

Karkaso atveju yra pagamintas iš aukštos kokybės ir patvarios EVA medžiagos, kurios yra slėgiui atspari, atsparus smūgiams ir vandeniui atspari medžiaga užtikrina visišką apsaugą nuo susidūrimo, įbrėžimų ir vandens purslų

dydis:

Jeigu yra matomas vidaus dydis 7 * 5 * 4cm/2.76*1.97*1.57 ir išorės dydis 9 * 6 * 5cm/3.54*2.36*1.97 pagal(maždaug).

Pakavimo Sąrašas:

1 * Saugojimo Bylos

Naudoti Kelionės
Forma Trimatis Modelis
Formos Ovalo formos
Medžiaga Kita
Produktas Kita
Modelio Numeris Piršto Pulse Oximeter Saugojimo Atveju Organizatorius
Talpa 200ml
modelis Trimatis Modelis
Specifikacija Other
Funkcija Eco-Friendly
Storis 6, viela
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys

Panašūs produktai