K11 "Bluetooth" 4.2 Radijo Žadintuvas Garsiakalbis Su 2 USB jungtimis, LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Namų Decration Atidėti Stalo Laikrodis ES Plug

€13.73

-19%

€17.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: izoliatorius usb ttl, 433 mhz wifi, garsiakalbis, k1 led, garsiakalbis lentelė, laikrodis tabl, automobilių transmitt, "bluetooth" garsiakalbis lentelė, garbės masto, sonoff t0.

Inlife K11 "Bluetooth" 4.2 Radijo Žadintuvas Garsiakalbis Su 2 USB jungtimis, LED Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Namų Decration Atidėti Stalo Laikrodis Pagrindinės savybės:

- Universalus dizainas :

Šis mini elementas dažniausiai atlieka tris funkcijas: skaitmeninis laikrodis-žadintuvas, "Bluetooth" garsiakalbį, ir radijas.Su mini ir lengvos konstrukcijos, jį galite pasiimti su savimi bet kur ir bet kuriuo metu be jokio vargo.

- Dual USB jungtys :

Yra 2 USB išvesties sąsajos, krovimo USB-powered elektroninių prietaisų, pavyzdžiui, mobilųjį telefoną, tabletės ir pan.Ir jūs galite įterpti U disko į antrą USB prievado žaisti dainas, kad jums patinka.

- Radijo funkcija :

Šis skaitmeninis paieška radijas leidžia jums pabusti iš transliavimo radijo ir užmigti iš jūsų mėgstamų radijo stotis, nuostabi patirtis.

- Super garso kokybė :

Varomas naujausia "Bluetooth" 4.2 technologija, mūsų radijo žadintuvas garsiakalbis suteikia jums su ultra Hi-Fi " garso, net ir triukšmingoje aplinkoje.

- Plug and play):

Plug and play, nereikia jokių vairuotojas, patogus naudoti.Be to, yra baterijos įdėjimas poziciją mygtuką elemento (pridedamas), kuris padeda išlaikyti laikas ir signalo parametrai tada, kai elektros nepavyksta.

- Backlit LCD ekranas :

Su 4 colių, lengvai skaitomas LCD ekranas, galite skaityti aiškiai ir lengvai.Plius, ten yra 4 lygių ryškumas galite nustatyti, atitinkančių jūsų įvairius poreikius.

Techniniai duomenys:

- Bluetooth versija: 4.2

- Įėjimas: 100 - 240V, 50/60Hz

- Išėjimas: DC 5V 2A

- FM dažnių diapazonas: 87.5 - 108MHz

- Garso kabelis: apie 100cm

- Adapterio kabelis: apie 125cm Mūsų prekės yra 100% originalios.Mes negalime parduoti kopijuoti dalykų, sunaikinti mūsų parduotuvės reputaciją.Prašome don ' t worry.Ir šis elementas su aukštos kokybės ir mažiausios kainos, yra didelis skatinimo dabar ,prašome pasitiki mumis !

Bendrasis Svoris ir Matmenys Gaminio svoris 0.1840 kg Pakuotės svoris 0.3370 kg Pakuotės dydis (L x W x H) 14.50 x 10.20 x 9.00 cm / 5.71 x 4.02 x 3.54 cm Pakuotės Turinys 1 x Laikrodis-Žadintuvas Garsiakalbis, 1 x Adapteris, 1 x Audio Kabelis, 1 x Dvikalbiai, Naudotojo Vadovas anglų ir Kinų kalbomis

Modelio Numeris K11 "Bluetooth" 4.2 Radijo Žadintuvas
Prekės Pavadinimas ONLENY
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai