LEEWONG Elektrinis Virdulys Didelės Talpos Nerūdijančio Plieno Arbatinukas Virtuvėje, Namuose Greitai Šildymo Kavos 1.8 L

€22.88

-50%

€45.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos virdulys termometras, namų, elektros derliaus arbatinukas, elektriniai virduliai, porceliano arbatinukas, arabų vario virdulys, kenwood cs, dekoro metalo, paprastas elektrinis virdulys, ryžių viryklė " supor.

Savybės:

1.Dvigubos sienelės struktūrą, daro mūsų virdulys daugiau stiprus ir ne per šilumos po verdančiu vandeniu,ji bus daug saugiau naudoti

2. Virdulys automatiškai išsijungia pasibaigus virimo

3. Plati burna yra labai patogu valyti puodą ir pašalinti nuosėdas,

4. 1.8 L didelės talpos, patogus jums parengti skanus kavos ir karšta arbata didelė šeima

5. Bimetalinė temperatūros kontrolė leidžia virdulys daugiau saugiau ir ilgesnį gyvenimą

Produkto informacija:

Gamintojas: LEEWONG

Talpa: 1.8 l

Svoris: 1.27 kg

Galia: 1500W

Įtampa: 220-240V

Dydis: 18.5 * 18.5 * 23 cm

Įpakavimas: 1 * elektrinis virdulys, 1 * galia bazę, 1 * vartotojo vadovą

Apie kištukai naudojami įvairių šalių:

Jei kištukas jūsų šalyje/regione skiriasi nuo kištuko, mūsų produktus, prašome nesijaudinkite, mes suteiksime jums su konverteris nemokamai.Taip pat galite su mumis susisiekti ir paklausti, jei yra tinkamas keitiklis jūsų šalyje/regione

Dėl atsiliepimai:

1. Jei jūs esate labai patenkintas mūsų produktus, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimus ir teigiamų atsiliepimų nuotraukas.Prašome susisiekti su mumis vėliau ir mes pasidalinti papildomus kuponus su jumis.

2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

3. Mūsų tikslas: siekiama, kad klientams aukštos kokybės produktus ir aukštos kokybės paslaugas, savo skatinimas ir parama yra mūsų motyvacija.

Garantinis aptarnavimas:

1. Prieš mes išsiųsti produktą jums, mes galėsime eiti per 100% bandymo ir tikrinimo, siekiant užtikrinti, kad produktas jums gauti yra sveika.Todėl, jei jūs gaunate paketą, prašome patikrinti pakuotės priešais post office " ir "messenger" liudytojas.Jei produktas yra nustatyta, kad bus pažeistas, jums gali atsisakyti priimti pakuotės.Prašome susisiekti su mumis po fotografavimas pažeistą pakuotę ir produkto žalos.Mes jums priimtiną atsakymą.

2. Dėl laiko skirtumo, klientų aptarnavimo negalime atsakyti į jūsų pranešimas laiku, prašome suprasti.Mes paprastai atsakymo į savo pranešimą per 36 valandas.Jei nėra atsakymo po 36 valandų, prašome mums primena.

3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3 mm.

4. Spalvos skirtingų monitorių gali turėti spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Įtampa (V) 240V
Sertifikavimo SASO
Talpa 1.8 L
Prekės Pavadinimas LEEWONG
Šildymo Būdas Šildymo Ritė
Galia (W) 1500W
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Šilumos No
Modelio Numeris LW-18T
Stilius Elektrinis Virdulys
Kilmės KN(Kilmės)
Šildymo Greitis 4-6 minutes
Funkcija Anti-dry Apsauga
Automatinis uždaromasis Taip
Korpuso Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai