Miega Atminties Putos Ortopedinė Pagalvė Kelio Koja Positioner Pagalvės Nėštumo Kūną Kelio Pusėje Guli Paramos Pagalvėlė Kojų, Klubo Sąnario Skausmas

€10.34

-49%

€20.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagalvėlė klubo, klymit, kelio koja pagalvė, kojų pagalvę, stuburgalio pagalvė, putų atminties pagalvė, efektu procesorius, kojos pagalvė miegoti, Animacinių filmų pagalvė, pilvo pagalvė.

Parama : Dropshipping Paslaugų, Mes galime padėti jums siųsti savo klientų užsakymus, Galite pateikti savo užsakymą, Pateikti teisingą adresą kiekviena forma.Galite naudoti CXV/Excel forma užsakymo pristatymo.Parama : Jungtinės amerikos valstijos, Rusija, Nyderlandai, Jungtinė Karalystė, Brazilija Siųsti "ePacket" ir "www.adeira.lt Standartinis Pristatymas" Greitas pristatymas.Nemokamas pristatymas,Kitų šalių.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Parama : Leidimo Prekiauti visais draugais iš užsienio ateis į mano parduotuvę ir įkelti produkto vaizdas.Parama : Didmeninė Didmeninė gali būti suteikta taikyti tam tikrą skaičių atitinkama nuolaida, Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Bendrovės įsipareigojimas : Jei spalvą, dydį, krovinio sugadinimo, kad negauna prekių išdavimo, Mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.PASTABA : 1. Mūsų visos kainos neapima muitų , atokioje vietovėje mokestis ,ir kiti mokėtini mokesčiai nuo pasiuntinių taip pat,prašome kiekvienas klientas pirmą žino apie tai punkte, prieš pateikiant užsakymą. 2. Prašome įsitikinkite, kad prekių gavėjo informacija yra teisinga ir įsitikinkite, kad tai yra adresas ir visą vardą, galite gauti paketus.mes nepriimame jokių grąžinti pvm, nes neteisingą adresą arba be jo vardą ir pavardę. 3. Visos prekės yra prieinama,kai jums sumokėjo,išskyrus tuos atvejus, dėl tam tikrų priežasčių,ususlly mes jums išsiųstas jūsų sklype per 2-4 darbo dienas.Po paketo išsiųsti,jis negali kontroliuoti mus,tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos ,mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti. 4. Kai jūsų užsakymo delsimo, ir vežimą.Pls susisiekti su mumis,mes galime padėti jums išplėsti procesas kartus jūsų užsakymą. 5. Jei esate mūsų parduotuvėje " senas klientas,ir gove mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų jūsų ankstesnė tvarka,kai jūs įdėti naują užsakymą mūsų parduotuvėje.jūs galite siųsti laišką jūsų naują eilės numerį ir paskutinį savo užsakymo numeris jav.mes atsiųsime jums dovana arba suteikti jums keletą papildomų nuolaidų.

Produkto Savybės: 1、SKAUSMO:ortopedinių pagalvių teikia pagalbą ir gydymą kelio, klubo, apatinės nugaros, juosmens, nugaros, artrito,sąnarių,nervų,radikulito skausmą.Idealiai tinka po klubo sąnario pakeitimo ir kelio operacijos atkūrimo, taip pat nėščioms moterims. 2、PREMIUM DIDELIO TANKIO ATMINTIES PUTOS: Pagamintas su 100% aukščiausios kokybės patvarus sumažinti atminties putų suteikia ilgalaikį komforto valandas, pranašesnis už kitas pagalvės ji neisiu butas per laiko 3、ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: Ergonomiška grakščių formų dizainas saugo jūsų kojų, klubų ir stuburo idealus derinimą, o miega ir gerina apytaką, gerina miego kokybę. 4、KVĖPUOJANTIS LENGVA VALYTI PADENGTI: Kvėpuojantis užtrauktuku dangtelis yra skalbti mašinoje lengva valyti.Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: kojų pagalvę atminties pagalvė

Medžiaga: atminties putos, 100% lėtas rikošetas medžiaga

Dydis: Kaip paveikslų paroda

Svoris: apie 350g

Įpakavimas: opp krepšys

Panaudojimas: Atleisti kelio, klubo ir juosmens spaudimą ir pagerinti miego kokybę Pakavimo Sąrašas

Kojų pagalvę*1

Modelio Numeris A017
Stilius 2 Ortopedijos Kelio Koja Pleišto Pagalvė
Stilius 3 Pagalvėlių Pusėje Kabina Radikulito Palengvėjimą
Tipai 2 Kelio Paremti Pagalve Miega Pagalvės Nėščioms Moterims
Audinio Skaičius 60
Formos Įdubę
Rinkinys Tipas Taip
Stilius 1 Atminties putų kojų pagalvę
Siūlų Skaičius 400TC
Įdaru Atminties Putos
Naudoti Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Mu Lin LEIDYKLOS
Medžiaga 100% Medvilnės
Funkcija Masažas
Dalis Įstaiga
Reitingas Kvalifikuotas
Tipai 1 Nėščia Moteris Kelio Pagalvė
Svoris 0-0.5 kg

Panašūs produktai