1 Pora Akvariumo Vandens Keitimas Pirštinės 19.6 Cm Ne Slysti Dizainas Vientisas Susiuvimo Elastinga Manžetai Reguliariai Žuvų Bakas Priežiūra

€3.20

-40%

€5.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akvariumas medūzų, keramikos baltos žuvies, mini akvariumas, žuvų bakas švarus, akvariumas nano, akvariumo žuvims gyventi, akvariumas žirklių, betta, plastikiniai žuvų veisimo atskirai dėžutę, sobo akvariumo reikmenys.

modname=ckeditor

LAIKYTI GINKLUS & RANKAS SAUSAS, PIRŠTINĖS --- Naudoti Akvariumas Pirštines, kai jūs atlikti akvariumas užduotis, galima ji perkelti žuvis arba tiesiog žaisti su jais su savo rankas į vandenį.

PUIKIAI tinka MAŽOMS IR VIDUTINIO DYDŽIO AKVARIUMAS --- išorė yra atsparus vandeniui, o minkšta bauda Kašmyro pamušalas suteikia šiltas, jaukus interjeras.Prašome atkreipti dėmesį, kad raudonos dalis pirštinės nėra atsparus vandeniui.Pora pirštinės puikiai tinka naudoti nedideliuose akvariumuose svyruoja nuo dviejų iki dešimties galonų.

RANKOS ILGIS SU BESIŪLIŲ SUSIUVIMO & ELASTINGA MANŽETAI --- Laikykite savo rankas, rankas ir rankoves sausas, extra long 19.6 colių (50 cm)Akvariumas Pirštines su aukščiausios besiūlių siūlėmis.Saugų elastinga manžetai aplink riešą kiekvienos pirštinės užtikrina, kad Akvariumas Pirštinės nebus skaidrę žemyn arba nukristi, o jūs dėvite juos.

NE SLYSTI DIZAINO --- ne slydimo paviršiaus Akvariumas Pirštinės daro užduotis labai patogu, kai tvarkymo jautrios vandens organizmams, pvz., koralų, jūros anemone ir vėžiagyviai.

PAKAITINIO NAUDOJIMO, IŠSKYRUS AKVARIUMO PRIEŽIŪROS --- Po standartinės akvariumo priežiūros, universalus Akvariumas Pirštines, taip pat yra naudinga dėl įvairių užduočių, tokių kaip rankų plovimas jūsų automobilių plovimas, vonios kambarys ir indų plovimo.

Modelio Numeris Akvariumo Vandens Keitimas Pirštinės
Tomas Akvariumo Vandens Keitimas Pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 0.12KG
Akvariumai Tipas Akvariumai
Tipas žuvys
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai