XCQGH Medvilniniu Kūdikių Suvystyti Antklodė Bambuko Medvilnės Suvystyti Wrap Šėrimo Burp Audinio Rankšluostį Šalikas Kūdikio Daiktai, 60*60CM

€3.03

-18%

€3.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žmonės, medvilne, antklode, data kūdikių onesie, kūdikių bambuko, juoda muslino audinys, antklodė muslino, kūdikis, berniukas, antklodes naujagimis, kūdikių swaddl, bambuko garo krepšelį, Lovos Antklodė, kūdikių antklodė medvilnės.

1.elemento tipas: Kombinezonai&Burp Šluostės (Adjustale)

2.Būklė: 100% naujas

3.Audinys:100% medvilnė, gavę theitem , pls nuplaukite jį šiltu vandeniu

4.Pakuotė: 3 gabalus į opp krepšiai

Mokėjimo

1. Galite mokėti TT, Vakarų Sąjunga, Kredito Kortelė arba bet koks perdavimas, kuris sąlyginio Deponavimo bendradarbiauti!

2. Jei turite didelį kiekį , pls susisiekti su mumis , mes suteikiame jums geriausią kainą!!!

Shippment

1.Kai jums padaryti mokėjimo , mes išsiųsti per 24 valandas nuo mokėjimo patikrinti.jeigu turite kokių nors pakeisti , pls contacat jav artimiausiu metu , džiaugiamės, kad pakeisti, tai už jus.

2. jei jums bus padaryti didelį užsakymą , pls susisiekti su mumis , mes apskaičiuosime geriausias shippig būdas jums. 3.Kai jūsų užsakymo pristatymo , jei turite bet kokių klausimų , nedvejodami susisiekite su mumis, tai yra mūsų garbės paslaugos jums~ ~ ~~

Atsiliepimų & Grąžinti

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas , prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių atsiliepimų.Dėkingi už jūsų natūra.

2.Jei jums nėra satisified su produkto ar serice , pls nusiraminti ir susisiekite su mumis.mes jums patenkintas rezultatu.

andana baberos bebes, bandana seilinukai,baby girl prijuostė cloting,

Modelio Numeris A097
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės Ir Bambuko Pluošto
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Amžius 25-36m
Lytis Unisex

Panašūs produktai