MANILAI Mišrios Spalvos Lydinio Rankogalių Apyrankės Moterims Mados Metalo Pareiškimą, Apyrankės, Bangles 2020 Papuošalai Dovana

€3.73

-9%

€4.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angelgirl, bangl, sidabro rankogalių, šiandien bangles, varžtas apyrankės, vyrų apyrankės dslr, apyrankė draugei gimtadienio proga, braclet moteris, hot sexy moteris nuotrauka, manilai karoliai.

Mūsų Parduotuvėje Namo:

Parduotus Daiktus Nuorodą:

Apmokėjimas:

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Ačiū.

1. Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių,Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, Mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl užsakymo Mes stengiamės atsakyti jums per 12 valandų.Dėkojame už jūsų paramą !

Mėgautis jūsų pirkinių!!!

Medžiaga Metalo
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Proga Dalyvavimas , Dovana , Šalis,Wlfare
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Straipsniai Europos stiliaus Tuščiaviduriai Platus Lydinio Atidaryta Manžetai Bangles
Formos\modelis GEOMETRINIO
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas cinko Lydinys
Apyrankės Tipas Rankogalių Apyrankės
Stilius 1 žavesio apyrankę
Nustatymo Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas MANILAI
spalva Auksas, sidabras, Aukso, juoda
Danga Aukso spalvos
Modelio Numeris BL665
Svoris 54Grams
Bauda ar Mados Mados
Skersmuo Platus
Stilius 2 Apyrankė Bangles

Panašūs produktai