Bloomtimes Tailandas Mėlynas Drugelis Žirnių Arbatos, Džiovintų Clitoria Ternatea Tailando Drugelis Gėlių Žirnių Arbatos Natūralių Antioksidantų

€7.32

-20%

€9.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis stiklo vandens, drugelis žirnių arbata, mėlynas drugelis arbata, dvigubos sienelės stiklinės alaus, clitoria ternatea arbata, ženšenis, clitoria ternatea, drugelis žirnių, tailando bazilikas violetinė, produkto tailandas.

Mėlynas Drugelis Žirnių Gėlių Arbata

Mėlynas Drugelis Žirnių Arbata iš tikrųjų yra gimtoji gerti pietryčių Azijos šalyse, kaip Tailandas ir Vietnamas, pagamintas verdant arba šviežių mėlynas drugelis žirnių žiedų arba džiovinti mėlynas drugelis žirnių gėlių vandens.Dabar ši nuostabi, mėlyna arbatos populiarėja visame pasaulyje, nes tai nuostabi, vaistų naudojimo.Botaninis pavadinimas mėlynas drugelis žirnių augalų yra Clitoria Ternatea.Drugelis žirnių gėlė yra vadinama Sangu Pushpam ar Sangu Poo, Tamilų, Aparajita Hindi ir Bengalų, Anchan Tailando ir Mėlynos Žirnių Gėlių anglų kalba.Mėlynas drugelis žirnių žiedai yra daug kalcio, magnio, kalio, cinko, geležies, mangano ir natrio, todėl ši arbata yra labai daug vitaminų ir mineralų, taip pat.Ši arbata taip pat yra pilnas antioksidantų!

Apie Laivybos

1. Visi produktai yra nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, www.adeira.lt Standartinis Pristatymas(Olandija/Vokietija/Ispanija/Prancūzija), Epacket(Rusija).Jei norite, kad jūsų paketas bus išsiųstas DHL, EMS, UPS, prašome susisiekti su mumis dėl siuntimo išlaidų koreguoti. 2. Mes pristatysime jūsų paketą į kitą 1-4 darbo dienas po mokėjimo. 3. Mes negalime kontroliuoti, jei pašto vėlavimus.Būkite kantrūs ir mes bus stebėti, siuntinių ir jus informuosime.

Kitas Pavadinimas mėlynas drugelis žirnių arbata
NET WT 100
Pavadinimas Mėlynas Drugelis, Gėlė Žirnių Arbata
Tipas blizgučiai
Sinonimai clitoria ternatea
Naudoti Įstaiga
Kiekis 1
Komponentas mėlynas drugelis žirnių arbata
Prekės Pavadinimas Bloomtimes
Tinkamumo Laikas 2 Metai
Modelio Numeris HLFLX

Panašūs produktai