KiriNavi 10.4" Vertikalų Ekraną Tesla Android 9.0 Auto Radijo Automotivo Už Buick Lacrosse Stereo Automobilio Multimedijos Grotuvas 2009-2012 M.

€215.13

-46%

€405.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karšto ratų tesla modelis, 3 modelis, hifi tinklo player, kirinavi tesla stilius, "bluetooth" automobilio radijo, 5 colių automobilinis garsiakalbis, buick regal, vyrai lacrosse, fm siųstuvas, "android" automobilių.

KiriNavi 10.4" vertikalų Ekraną Tesla Android 9.0 Automobilio Radijo Buick Lacrosse Automobilių Grotuvas Stereo Auto GPS Navigacijos 4G 2009-2012 m.

Tinka Buick Lacrosse 2009 M. 2010 M. 2011 M. 2012 M. Geriausių Automobilių Klasės Garso Procesorius: TDA7851 Grynas "android" OS 9.0 ,ji gali būti suderinama su "Google" Vaizdo formatas:Remti HD 1080P /4K Ekrano Raiška: 1024*768, Capacitive 5 Points Multi-Touch, dviejų Zonų funkcija Bluetooth 5.0 Vertus-nemokamai telefonu Sinchronizuoti adresatų sąraše, Built-in WIFI funkcija (prijungimas prie karšto vietoje, iš savo sumanaus telefono, interneto), Pastatytas- " Google Play Store, app, Paramos įdiegti naujas programas RAM: DDR3 4GB , Parama išorės 64Gb flash atminties Built-in GPS Off-line Map, ir Parama Interneto planas Garso išėjimas 4*52W, EQ: 9 Equalizers Garso Radijo Chip NXP6686, AM / FM su RDS Paramos AUX-IN, Audio, Su 2 USB port Paramos Vairas Kontrolės Sertifikavimas: CE, RoHs, FCC Įtampa: DC12V-14V OSD Kalba: anglų / rusų / prancūzų / vokiečių / ispanų / italų / arabų / portugalų / Turkish / Thai / lenkų / hebrajų visos kalbos 53

"Android" Automobilio Radijo Buick Lacrosse

"Android" Automobilio Radijo Buick Lacrosse

"Android" Automobilio Radijo Buick Lacrosse

"Android" Automobilio Radijo Buick Lacrosse

Įmontuotas GPS

Parama tiek internete, tiek neprisijungus navigacijos APPs, Palaikymo 3D žemėlapiai,..

(Neprivaloma)TPMS(Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema)

Po to, kai corrctly įdiegta TMPS automobilio ratus, davikliai, automatiškai stebėti padangų slėgio ir temperatūros,ir perduoti realaus laiko statistika į imtuvą taip, kad jūs galite peržiūrėti realaus laiko duomenis iš padangų ant galvos vienetas

Palaiko bevielį sujungimą, žiūrėti vaizdo su mobilųjį telefoną realiu laiku,bei atsisiųsti video

Atsisiųsti mūsų Programėlių ir naudotis WIFI, galite peržiūrėti jūsų Brūkšnys Cam video skaityti laiko.Jūs galite taip pat žiūrėti istorinę medžiagą ir net atsisiųsti svarbias nuotraukas/vaizdo įrašus į savo mobilųjį telefoną.Šis procesas yra super paprasta ir netrukdo naudoti SIM kortelę.

DUK

Q: Kaip įsitikinti, kad šis straipsnis gali talpinti savo automobilį?

A: Dažnai AskPlease siųsti mums nuotraukas originaliu automobilio radijo imtuvo ir leiskite mums žinoti, modelis ir metai savo automobilį, jei mūsų prietaisą, jei netinka arba suderinamas su jūsų automobilį ,mes norime pasakyti, atšaukti užsakymo iki pristatymo .ed Klausimą

K : ar Bus ji ateina su GPS žemėlapis įdiegtas ?

A:Taip,mes iš anksto įdiegta 3D GPS off-line žemėlapį už jus šalį ,Paprastai,mes naudojame Igo gps programinės įrangos .Jums reikia atsisiųsti į savo šalį, jei mes neturėjo žemėlapio dienos jūsų šalyje .

Q :Koks tavo garantija dėl pirkimo ?

A: Mes garantija 12 mėnesių garantija ne žmonėms žalą ir grąžinti priimti per 15 dienų po prekių pristatymo .Pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimas prekių kaina.

Q:ar Gali prisijungiau prie galinio vaizdo kamera, į savo prietaisą ?

A: Taip,withcamera vaizdo įvesties, kuri leidžia jums prijungti po rinkos galinio vaizdo kamera su RCA kištukas į mūsų prietaiso.

K. Ar jis ateis su TV funkcija ir ar reikia supjaustyti laido prijungimo ?

A:Ne ,reikia mokėti papildomą mokestį už išorinį skaitmeninį tv box, jei jums reikia žiūrėti mobil skaitmeninė televizija jūsų vietovėje ,nereikia iškirpti jūsų originalaus kabelio ,tiesiog "prijungti ir leisti" laidų jungtis.

Q:turiu mokėti muito mokesčių?

A: Taip,jums reikia atlikti muitinės formalumus, kai prekės priedų, savo papročius ir sumokėti muito mokesčių siekiant išlaisvinti siuntą.

Q:ar Galite tai lašas-pristatymas ?

A: Taip, prašome įsitikinkite, kad kontaktinę informaciją gavėjui yra teisingas, kai užsakymo.

Q:ar vairas kontrolės, vis dar dirba?

A: Jūsų originalaus vairo liks po įdiegimo .

Q:ar galiu ją įdiegti save, ar ji ateina su montavimo instrukcija?

A: Tik dalis automobilio radijo turėti montavimas instrction, galite kreiptis į mus, jei bet koks klausimas apie tai, kaip įdiegti ir elektros instaliacijos kabeliai.Galvos vienetas yra lengva įdiegti jūsų transporto priemonė ,tačiau ji turi kai kurios profesinės patirties ir įrankius, mes rekomenduojame jums pasiekti savo vietos paslaugų parduotuvė ir profesionalus specialistas, ją įdiegti, kad išvengti galimos žalos jūsų prietaisų skydelis ir galvos vienetas pati.

Q:gal galėtumėte išbandyti prekes prieš paketas ?

A: Mes tikriname kiekvieną automobilį galvos vienetas prieš išsiunčiant įsitikinkite, kad jums bus gauti kirinavi nuostabus prekių.

Prekės Ženklo Istorija

Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
OSD Kalba Vietnamo
Ekrano Dydis 10.4"
Max Išorinė Atmintis 128G
Jutiklinis Ekranas Paramos 1DinAndroid Auto GPS Navigacijos
RAM 2 GB/4 GB
ROM 32 GB/64 GB
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Prekės Svoris 5kg
WIFI/3G Paramos Automobilinis Dvd Multimedija Grotuvas
Prekės Pavadinimas KiriNavi
Veidrodis nuorodą Parama 2 Din "Android" Auto GPS Navigacijos
Produkto pavadinimas 1Din Android Automobilio Radijo Automotivo
Rezoliucija Ultra HD 1024*768
Modelio Pavadinimas vs01
TF/Micro SD Lizdas 0
Galia 4*52W
Medžiagos Tipas Plastiko ir aparatūros
Kalbos Multi Kalbų Rengiama
Įtampa 12V
Din Vienas Din
Elemento Dydis 10.4 colių
GPS Builti-Automobilių Dvd Multimedijos Grotuvas
Sistema "Android" Automobilio Radijo Automotivo
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis buick
Operacinės Sistemos Android 9.0
Sąsaja ISO Plug and Play
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Vairas kontrolės Parama 2 Din "Android" Auto GPS Navigacijos

Panašūs produktai