Piniginės "stiliaus Mobilųjį Telefoną Atveju Maišelis IPhone11pro Kortelės Oda "Messenger" Virvė Tinka "IPhone" X XR XS Max Telefono dėklas Rankinės

€13.39

-16%

€16.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atveju xiaomi, byloje x, 3m 8210, loui vuitton, iphone11pro, v36, anime atveju xiaomi redmi 8a, aukso atveju iphone11pro, garbės pro, funda "iphone" x oda "folio".

Gerbiami pirkėjui:

Naują atnaujinimą, naujas dizainas ir puikus meistriškumo.Nereikia, išimkite ją iš dėžutės, kai baterija įkraunama.Dizaino ir aukščiausios kokybės visiškai apsaugoti nuo poveikio ir įbrėžimai!Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome palikite mums žinutę ir mes padarysime viską, kad išspręsti savo užsakymą problema, įskaitant kaina pastaba 1Our parduotuvė yra gamyklos parduotuvė.Didmeninė nuolaida paramą! !!Paramos skirstymo! !! !! 2. Rusijos draugai, dėl rusijos politikos, prašome pateikti mums jūsų vardas, pavardė, ačiū! 4. Jūs galite rasti mane, jei jums reikia kitų stilių, prašome susisiekti su manimi, jei jums reikia dideliais kiekiais 5. Dėmesio parduotuvių daugiau nuolaidos 6. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su manimi, (be kainos) pasistengsiu, kad atitiktų jūsų reikalavimus 7. Mes esame nauja parduotuvė.Tikiuosi gauti jūsų paramą.Ačiū.

Tipas Piniginės Atveju
Dydis 4.7
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcija Su Kortele Kišenėje
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dizainas Matinis
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11

Panašūs produktai