Naminių gyvūnėlių Nagų Plaukų Žoliapjovės Šlifuoklis Kačių, Šunų Viliojimo Įrankį, Elektros Kirpimo Cutter USB Įkrovimo Šunų Kirpimas Leteną Skustuvas Clipper

€9.21

-30%

€13.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ryšiai šuo grooming, didelis šuo "clippers", clipper šuo, aitvarai šunys, ryšiai augintiniai, clipper plaukų, kelnaitės pet grooming, šuo, Plaukų Žoliapjovės, naminių gyvūnų kailio clipper.

1. Žemas Triukšmo lygis & Galingas Variklis: Su galingu varikliu, bet sukelia ir mažai triukšmo.Jūsų augintinis jausis patogiau ir negausite nerimas per mažesne nei rinkos verte.

2. Aukštos Kokybės Medžiagos: korpusas yra pagamintas iš ABS medžiagos, netoksiškas ir saugus.Su nerūdijančio plieno fiksuotojo cutter ir keramikos kilnojamojo cutter, naudą, keramikos pjovimo, yra dilimui, bus ne oksiduoti ir rūdžių.Jis švelniai pašalina naminių gyvūnėlių plaukų, kailio, iš savo augintinių ausis, veidą, kojenas ir kitas sunkiau jaunikis srityse.

3. Lengva Naudoti: Lengvas ir ergonomiškas dizainas leidžia lengvai laikyti ir valdyti, kad būtų galima sklandžiai ir patogus viliojimo patirties.Net esate pradedantysis, su mūsų augintinių plaukų clipper taip pat galite pasiekti gana išvaizdą jūsų augintiniui.

4. Lengva Valyti: galvos gali būti plaunami, su valymo šepetėliu, po viliojimo už nedidelį plotą viliojimo letenėlės, akys, veidas, ausys, nosis, plaukai, uodega, nuosėdos, galite tiesiog nuvalykite diską su švariu audiniu ir pašalinti plaukų sustabdyti ašmenų su valymo šepetėliu gauti ilgesnį tarnavimo laiką.

5. Įmontuota Įkraunama Baterija: USB įkrovimo, saugus ir patogus, idealiai tinka naminių gyvūnėlių parduotuvėje ar namuose, naudojant.Ji mano, 5H iki galo įkraukite bateriją ir gali būti naudojamas 60 minučių.Jei baterijos energijos pritrūksta, galite naudoti ir įkrovimo metu, nereikia laukti, kol akumuliatorius bus visiškai įkrautas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų clipper

Spalva: Juoda

Pagrindinė medžiaga: ABS; Nerūdijančio plieno fiksuotojo cutter + keraminės kilnojamojo cutter

Nominali galia: 6.5 W Baterijos: 1.2 V 600mAh

Įkrovimo laikas: 5 VAL.

Darbo laikas: 60min

Dydis: 16*3*2.8 cm

Paketų Sąrašo:

1* Šuns viliojimas clipper

1* Valymo šepetys

1* Padėties nustatymo šukos

1* Įkrovimo kabelis

1* Tepalinė alyva

1* Naudotojo vadovas

Maitinimo Šaltinis Kita
Tipas clipper rinkinys
Šunų Dydis Visi šuo
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa Other
Įkrovimo Laikas 3 Valandos
Modelio Numeris Naminių Gyvūnėlių Plaukų Žoliapjovės

Panašūs produktai