Huub Žiemos Dviračių Džersis Vyrų Dviračių Tinka Vilnos Sluoksną Kelnes 2020 Ilgomis Rankovėmis Šilta Striukė Aksomo Drabužiais Šilumos Vilnos Ciclismo

€18.97

-39%

€31.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gobic dviračių drabužiai, disko rėmelių, anglies rėmo raštas, mergina ilgai vilnos, kostiumas triatlonas, triatlonas, dviračių jersey vyrų žiemos ucl, vilnos megztinis moteris, dviračių ilgai kostiumas moteris, cycl jersey.

Susisiekite Su Mumis

El. paštas:[email protected]

WeChat / Whats app:+8613229583389 1. Atsiųskite mums savo mėgstamiausias nuotraukas ir mes galime padaryti juos už jus. 2. Mes turime profesionalių dizainerių ir daug metų gamybos patirtį. 3. Teikti nemokamą dizainą, taip pat galite su jūsų logotipu ir idėjomis, siųsti savo mėgstamų nuotraukų ir nemokamai dizaino. 4. Žemos kainos, ir per trumpą laiką. 5.Kuo didesnis kiekis, tuo didesnė nuolaida.

> 1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 48 valandas nuo gavimo jūsų pirkti 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. 3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t. 4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal. > 1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2. Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus kuriant mūsų įmonę, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę buvo labiausiai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš bet kokius ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.

maillot ciclismo ciclismo "europa 2020"
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
dviračių žiemos jersey ciclismo invierno kostiumai
Medžiaga Huub vilnos šiltas vilnos žiemos jersey kelnės
2020 dviratininkas union cycliste internationale
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Modelio Numeris HUUB žiemos Dviračių Džersis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
wielerkleding 2020 m. ciclyng rinkinys
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
vyrų dviračių džersis rinkinys dviračių jersey komanda
Šiltas vilnos Vilnos drabužiai
Lytis VYRAI
Sezonas Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Tipas
Dviračių Drabužių tipas
Vilnos kostiumas Žiemos kostiumas
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Sporto Tipas

Panašūs produktai