USAFEQLO 2m 5m 10m USB Vandeniui Endoskopą Borescope Gyvatė Kontrolės, Vaizdo Kamera 0.3 MP 480P 5,5 mm Skersmens Objektyvu PC Langą

€6.56

-20%

€8.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: endoskopą kamera full hd modulis, 3 usb endoskopą, paslaptis compart, endoskopą vaizdo kamera, 5 endoskopą usb, kamera endoscop, "apple" vaizdo endoskopą, android fotoaparatą endoscop, pirminį patikrinimą fotoaparatas, vaizdo kamera.

Kokios priminti, kad tai vienas su Minkšta viela .Jei jums reikia kietos vielos, prašome susisiekti su mumis.Ačiū.Yra keletas pažymi, naudojant šią endoskopą, siekiant išvengti ginčų, prašome perskaityti šiuos žodžius atidžiai prieš perkant, ar mes negali būti atsakinga dėl šių priežasčių . 1. Tai endoskopą gali dirbti tik su "Android" sistemos smartphonach, negali dirbti su "iphone" sistemos " IOS "arba" windows phone " ar bet kuris kitas mobilusis telefonas su bet kokia kita sistema. 2. "Android" telefono sistema, turi būti virš Android 4.0+ sistema , ir jūsų telefonas turi palaikyti OTG ir uv-C funkcija, turi remti išorės vaizdo kameros, sistema turi būti leidžiama prijungti išorinį camera.Šios minėtos sąlygos yra visiems privalomas reikalavimas.Negali dirbti be jokių sąlygų virš. - Kaip Patikrinti, OTG?Yra 3 būdai nuoroda. (1) Jūs galite įdiegti nemokamą programėlę "USB OTG Checker", kuri užtikrina paprastą būdą patikrinti. (2) reikia OTG kabelį.Prijunkite telefoną su kai kurių įrenginių, OTG laidas, tokias kaip klaviatūros, pelės, U disko.Jei galite naudoti įrangą, paprastai, OTG funkcija veikia. (3) Checke su mobiliųjų telefonų gamintojai.Tik OTG funkcija nėra pakankamai, jūsų telefonas turi palaikyti uv-C funkcija.Uv-C funkcija reiškia, kad jūsų telefonas gali remti išorės kameros, sistemos leidžiama prijungti išorinį camera. - Kaip Patikrinti, uv-C? (1) uv-C funkcija galima tik patikrinti su mobiliųjų telefonų gamintojai.Maloniai priminti, kad: Jei nesate tikri, kad jūsų telefonas gali dirbti su šiuo endoskopą, ar ne, galite conntact su mumis prieš perkant.Ar jūs galite patikrinti savo modelio taip.Jei modelis nėra šiame sąraše, geriau susisiekite su mumis.Dėkojame už jūsų pranešimas gerbiami, ir turėti gerą apsipirkti.Tai viena yra 2 rūšių sąsaja: USB ir Micro-USB.Jūs galite naudoti šią endoscpoe su "Android" išmaniojo telefono/ Windows PC/ MAC KOMPIUTERIO, tai 2 sąsaja. 1. Micro-USB sąsaja----Android telefoną 2. USB sąsaja----Windows PC ir " MAC "KOMPIUTERIO Šios modelis yra išbandyti 100% galima ar negalima naudoti" Micro USB sąsają.Šiame sąraše, juoda, galite naudoti, raudona negali naudoti.

Veikia "Android" išmanųjį telefoną: "Android" naudotojams, galima atsisiųsti programinę įrangą. 1. Atsisiųsti PROGRAMĄ nuorodą: www.kkmoom.com/an97.apk taip pat galite nuskaityti QR kodą, OTG PAMATYTI willbe galima. 2.Kitos trečiosios šalies bendrojo programinę įrangą galima atsisiųsti iš "Google Play" Parduotuvę, pvz., "Camerfi,OTG VIEW".Veikia "Windows": Atsisiųsti programinę įrangą, esančią nuorodą: www.kkmoom.com/camera.rar Prijunkite fotoaparatą prie kompiuterio USB jungties.Tada galite imtis photoand viedo.Veikia "Macbook":

1. Prisijungti endoskopą į "Macbook air"

2. Pradžia "Photo Booth" ar "QuickTime Player" arba "VLC(VideoLan Client)" "Macbook" 3. Pasirinkti "Naujos Filmuotos medžiagos Įrašymo" į "Failą"

4. Mėgaukitės patirties!Savybės ir specifikacijos: • Optinis jutiklis: 0.3 MP CMOS

• Rezoliucija: 640x480

• 70 laipsnių kampu vaizdą

• Židinio nuotolis: 1,5 cm

• USB " ir "micro USB" Sąsaja

• Standartinis IPX68 vandeniui Pakuotė: 1 x Mini USB Endoskopą

1 x Veidrodis

1 x Mažas kablys

1 x Magnetas 1 x anglų Vadovą Pastabos : Tinkamai stebėti skirtumai ir apšvietimo sąlygos, realios spalvos gali skirtis nei matote nuotraukose.Prašome leisti 1-3 mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Dėkojame jums už susidomėjimą mūsų produktą ir linkime jums laimingas pirkinių!

3 skirtingų spalvų pasirinkimą.

5,5 mm skersmens kamera, su 6pcs ryškus baltas LED, 0.3 MP 480P CMOS Jutiklis.

Gali trun on/off LED rankiniu būdu.

Įvairių priedų naudojimas.

Visą paketą elementą.

Realios nuotraukos elementą.

Kaip apie pristatymo ir kaip daryti, jei prekės nėra atvykti laiku ?

1: Labiausiai sklypo atvyks per 20-60 dienų, Brazilija turės 30-90 dienų atvykti.Nuotolinio šalyje dar reikia daugiau dienų.

Jei jums užsisakyti daiktą, įsitikinkite, kad per 60 dienų, nereikia atlikti jokių ginčų pasakyti prekės dar kelyje.Jūs galite susisiekti su mumis internetu ir mes pasistengsime atsakyti jums, ten, kur yra punktas ir kas yra problema su siuntimu.Brazilija reikia palaukti 90 dienų.

Pavyzdžiui, Vokietija pirkėjas atnešė vieną elementą 01/01/2018, ir mes išsiųsti į itme dėl 05/01/2018, mūsų pristatymo laikas, bus 60 dienų iki 05/03/2018, šių dienų jūs galite užduoti mums padėti jums extand pristatymo už užsakymą.Mes negalime priimti kas nors atidaryti ginčą 60 dienų.

Apie pristatymo metu, oro paštu siuntimo kartais lėtai, o kartais greitai, tai turės daug priežasčių, pavyzdžiui, vartotojo Pagerinti saugumo specifikacijas, Prekės, pagamintos iš metalo, arba elementą įtraukti li-baterija viduje.Taigi, prašome supratimo apie pristatymo laiką.

2: rusijos pirkėjas turi pasiūlyti mums savo miesto, provincijos, kontaktinį numerį, paso numerį, imtuvas pavadinimas aiškiai.Kai kurie rusijos adresas yra to paties miesto, ne to paties provincijoje, kartais bus turiu problema su adresą.

3: Jei jums reikia, kad prekė atvyksta greitai, arba jei jums reikia skubėti, prašome pasirinkti Express į kurį norite siųsti elementą, pavyzdžiui, SPSR,DHL, " FEDEX,TNT,AVS.

Kaip Gauti paketą ?

1: Tai yra elektroninis produktas, todėl kartais lengva sugadinti, laivybos, ar kur nors nėra darbo.

Taigi, kai jūs pamačiau itme paketo lauke yra Sunkus ekstruzijos ar deformacijos, prašome padėti atlikti vaizdo atvirų thepackage.

Tai padės mums sutaupyti daugiau laiko patvirtinti problemą ir priimti pinigus.Jei žala elementą pristatymas, siuntėjas bus padengti kai nuostolių.

2: Jei jūsų post sutinku su jumis atidaryti paketą prieš ženklas elementą, galite patikrinti elementą oro baigti pirmą kartą, jei jis turi kokių nors problemų, galite pasirinkti Atmetė sklypas.Ir prašome susisiekti su mumis pirmą kartą leiskite mums žinoti, sklypas yra žala.

Rašiklio ilgis apie 15cm
Kištukas NEREIKIA
Pikselių 0.3 MP
Kampas 70 laipsniu
Rezoliucija 640 x 480
Objektyvo (mm) 5,5 mm
Paramos Sistema "Android", "Windows", "MAC"
Fokusavimo atstumas 1,5 cm
Laido Tipas Minkšta Viela
Kištuko Tipas ES Plug
Prekės Pavadinimas USAFEQLO
led 6 vnt ryškus baltas led
Modelio Numeris AN99-55-30

Panašūs produktai