Kelionės Varlė Japonų Anime Pliušinis Kuprinė Vaikams Kuprinę, Krepšiai Mielas Iškamša Žaislas, Lėlė Mergaitėms Jaunimo Gimtadienio Dovanos

€4.04

-20%

€5.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai anime krepšys, lolita katytė krepšys, varlė minkštas žaislas, pliušinis corgi kuprinė, mielas dalykas, varlė vonios krepšys, medum mielas krepšiai, boos gyvūnų kuprinė, varlė skrybėlę, eren anime statulėlės.

Ypatybė:

★.100% brand new ir aukštos kokybės. ★.Naujas Pliušinis Žaislas yra gražus, spalvotas ir mielas išraiška. ★.Aukštos kokybės audiniai, ne nyksta, gerai jaustis. ★.Vaikai bus meilė jį, ypač kaip dovanos kitiems.

Aprašymas:

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Stilius: lėlės Pliušinis klasifikacija: trumpas pliušas Užpildymo medžiaga: PP medvilnės Pardavimo būdas: prekybos, didmeninės prekybos, transporto urmu Gaminio dydis: ilgis 18 * plotis 10 * aukštis 25 Kiekis: 1PC Gamintojo rekomenduojamas amžius: daugiau kaip vieneri metai Produkto svoris: 0.18 Kg Komplektą sudaro: 1 pliušinis žaislas

Pastaba:

★.Jei turite didelį kiekį (daugiau negu 5 vnt.), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš suteikti jums geriausia nuolaida, ačiū! ★.Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. ★.Visi produktų nuotraukos yra paimti iš originalaus paveikslėlio, o ne ps retušavimas buvo padaryta.Produkto jūs matote dabar, yra tas pats, kaip faktinis produkto. ★.Pristatymo būdas: Mes išsiūsime pagal pirkėjo pasirinkimą nurodytą logistikos kanalo.Ypatingais atvejais, mes taip pat palyginti ir pasirinkti geriausias kanalas pristatymo.Ačiū!

Modelio Numeris Kelionės Varlė
Matmenys 15cm x 23cm x 12 cm
Medžiaga pliušas
Elemento Tipas Pliušinis Kuprinės
Įspėjimas No
Lytis Merginos
Savybės Įdaryti & Pliušas
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Suaugusieji

Panašūs produktai