Ultra-plonas Indeksas 1.67 Lęšiai 2VNT Optinis Recepto Asferiniai lęšiai Sferinis lęšis Trumparegystė trumparegystė amblyopia Akiniai, Akiniai

€20.97

-9%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 34mm objektyvas, objektyvo m12, 6mm objektyvas, prisimerkti, okliuzijos, 32 mm objektyvas, vaikų akių pleistras, 8mm objektyvas, 24mm objektyvas, amblyopia pleistras.

FUNKCIJA

Pavadinimas:index 1.67 Kovos su UV400 Ultra-plonas Aspherical Sakų Lęšiai

Gamintojas: RUI HAO AKINIAI

Kiekis: 1/pora(2VNT)

Indeksas: 1.67

Stilius: Aspherical

Lytis:Moterys,Vyrai, Vaikai

Medžiaga:CR-39 Dervos su neatspindinčia danga.

-Ultra plonas, Kietas, Atsparus Dangas, Anti-Reflective Dangų.

lęšiai yra su anti-reflective, UV Apsaugoti, Super lengvas, Asferiniai, Aukštos Aišku!

Rekomenduojame SPH koncentracija mažesnė nei -10.00; Rekomenduojame CYL koncentracija mažesnė nei 2.00.

Prieš perkant, Prašome leiskite mums žinoti, stiprumo lęšius, prieš užsakymą!

Skelbimas :

Šie objektyvai yra už įprasto stiprumo .Jei jums reikia šiuos akinius kai specialaus reikalavimo, pavyzdžiui, progresuojanti,bifocals,perėjimai,trumparegis arba presbyopic,susisiekite su manimi, mes galime padaryti, kad.

įvairaus stiprumo turės kitokią kainą .praneškite mums recepto, prieš užsakymą !

Pateikti mums šią informaciją, kad mes galime pasirinkti tinkamą objektyvą jums (Recepto), arba fotografuoti recepto, arba nuskaityti jį mums!

OT (Dešinėje): SPH ?, CIL?, AŠIS ?

OS (iš Kairės): SPH?, CIL?, AŠIS ?

PD (toli ar netoli): ? (jūsų Mokinys Atstumu)

Atkreipkite dėmesį į tai: Jei neturite cilindras (CIL), jums nereikia siūlyti ją ir nereikia rašyti AŠIS taip pat.

Jums gali atsakyti tai, kaip šių pavyzdžių:

Recepto(Pvz.)

Jėga

SPH

CIL

AŠIS

Teisė(OT)

-5.50

Kairėje(OS)

-5.00

-1.25

180

PD:64mm(OD=Dešinę:32/OS=Kairės:32mm)

Pastaba: skaičiai užpildyti lentelę yra tiesiog paimta kaip pavyzdys.Nepamirškite parašyti simbolis "+" arba "-"

Kas yra PD (Pupillary Nuotolis) :

Tai atstumas milimetrais nuo centro mokinių dešinėje akyje centre mokinio į kairę akį.Norėdami suteikti jums optimalų vizija,

PRISTATYMAS 1. Mes laivas visame pasaulyje.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo imtuvo vietą. 2. Prekės bus išsiųstos per 48-72 valandas po apmokėjimo, išvalytas. 3. Pakuotės oro paštu bus atidėtas 5-10 dienų, kartais iki to, skrydžiai, užsakomieji klausimų, ar Kalėdų rush 4. Tarptautinės kaip skubėti.Užsakymai, pirkėjas atsako už bet kokius importo muitas, vietos mokesčiai ir PVM.Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš perkant. 5. Bet skubios siuntos, prašome naudoti Express siunta, pavyzdžiui, EMS ,TNT AR DHL, kad nebūtų sukelti bet koks delsimas (tai užtruks 3-7 darbo dienas visame pasaulyje) .Grąžinimas: 1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Jei turtas buvo įsigytas klaidą ir išsiuntė atgal ir grąžinti pinigus, 20% išteklių atkūrimui mokestis vyks. 3. Bet pažeista ir naudojami elementai negali būti grąžinti. 4. Laivybos išlaidų nebus grąžinami. . 5. Prekė turi būti grąžinta nepanaudotų būklės su originalia pakuote. 6. Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes. 7. Jei prekės grąžinimo pasirodė gerai dirbti, po bandymo, klientas turėtų imtis visos išlaidos 8. Perkant šią prekę, jūs automatiškai sutinkate su mūsų taisyklėmis, sąlygomis.Garantija ir techninė Priežiūra: ***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Lytis Unidex
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Akiniai Priedai Objektyvai
Modelio Numeris indeksas 1.67
Lęšių Medžiaga CR-39
Prekės Pavadinimas RUI HAO AKINIAI
Lęšių Optinės Požymis UV400
Danga HMC

Panašūs produktai