Rhinowalk 5L Dviratį Vandeniui Dviračio Balno Pagalvių Lašas Laivybos

€27.12

-17%

€32.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys rhinowalk, bikepack, krepšys bicycl, bicycl, nailonas atsparus vandeniui dviračio balno krepšį, trikampis maišelį dviračių moteris, minkštas dėklas, ciklo krepšys bicycle, motociklų balno krepšį, krepšys bicycle nuo balnelio iškyšos krepšys.

Aprašymas: RHINOWALK Dviračio Balno Pagalvių Visiškai atsparus Vandeniui MTB Kelių Dviratį Dviračiu Galiniai Pack Panniers 5L Uodega Sėdynės Krepšys Dviračių Priedai

Produkto Išsamiai

Prekės Pavadinimas: Dviračių Galinė Bagažinė Bagažo Raukčio

Dydis:5L

Grynasis Svoris:320g

Taikymas 1: Dviračio Balno Uodega Sėdynės Vandeniui Saugojimo Krepšiai

Paraiškos 2 :Dviračio Balno Pagalvių Dviračių Sėdynės Krepšys

Programos 3: Ilga Kelionė Dviračiais Bagažo Raukčio

Funkcija 1:Visiškai atsparus vandeniui Patvarumas Ant-trinties Stiprus tvirtinimo dirželis

Ecxellent Vandeniui Našumas: Pagamintas iš PVC ju tvirtinimo medžiaga, yra geriausia neperšlampami veiklos, siekiant apsaugoti savo vertybes nuo vandens, purvo ir dulkių.tai gali užtikrinti, kad nebus jokios vandens gauti į krepšį, nesvarbu, kaip sunkiųjų lietus yra Priima aukšto dažnio suvirinimo technologijų, patvarus, pašiltintos, nesensta, tvirtas ir lengvai valomas.

Šviesą atspindinčios uodega: Dviračiu po sėdyne maišelis maišelis su atšvaitinės juostelės iš abiejų pusių, padeda nakties metu matomumas, didinant saugą, o ciklo naktį.Su Smart užpakalinis žibintas Pakaba ant sėdynės krepšys papildoma saugumo žibintai.

Aerodinaminis dizainas:Šis krepšys tinka pločio ir oro srauto rėmo, ir paviršius yra lygus.Taigi, jis nebus padidinti priekiniai veido srityje,kuri gali padaryti jums važinėti greičiau.

Ultraweight&Didelės apimties:

Dydis:

be našta savo ilgai važinėti., galite laikyti savo piniginės, mobilieji telefonai,dviračių džersis,dviračių siurblys ausinės, raktus, priekinių žibintų, užpakalinis žibintas, remonto įrankių rinkiniai ir tt..tūris yra apie litrų.

100% PASITENKINIMO GARANTIJA: dviračio krepšys ateina su 100% Pasitenkinimo Garantija.Rhinowalk yra skirta spręsti bet kokio produkto/paslaugos klausimus ir yra įsipareigoję teikti 5 žvaigždučių patirtis visiems klientams.

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Medžiaga Polyster
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Ne Lūpos
Prekės Pavadinimas QILEJVS
Modelio Numeris GUGUJI222

Panašūs produktai