Aliuminio Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Vyrams Poliarizuota Prekės Dizaineris Taškų Moterys Vyrai Vintage Akiniai Vairavimo Saulės Akiniai lunette soleil

€6.86

-19%

€8.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rayban moteris, ray ban sunglass, rayban moterims, stiklo vyrai, rb3025, rayban akiniai, Akiniai, vyrai sunglass, stiklo ray ban, rayban sunglass.

Poliarizuoti akiniai nuo saulės, lauko:

Savybės ir specifikacijos:

Gamybos aprašymas:

Objektyvas: Veidrodinį, poliarizuoti, anti-reflective, UV 400

Rėmo medžiaga: Aliuminio

Lęšių medžiaga:BLSK

Lytis:Vyrai/Moterys

Modelio numeris: D387

Matmenys:

Lęšio aukštis: 49 mm

Nosies tiltas: 16 mm

Lęšių plotis: 60 mm

Šventykla ilgis: 150 mm

Rėmo plotis: 144 mm

Galima 10 spalvų.

MOKĖJIMO

Mes priimame visų mokėjimo per sąlyginio Deponavimo.Kredito kortele,MoneyBookers,T/T", "Western Union".ir pan yra GERAI.

SHIPIING

1 www.adeira.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas.Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2 Pristatymo laikas bus nuo 10 iki 60 dienų nuolat ,kartais jis būtų ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai.Retai atsiranda daugiau kaip 120 dienų mažiau apskrityse, pavyzdžiui, Brazilija,Peru.

3 Prašome ne tai, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,finansų maklerio mokesčiai,muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gal surinkta pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo taser,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

GRĄŽINAMOSIOS išmokos

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

ATSILIEPIMAI

1 Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugų,mes dėkingi už jūsų pasitikėjimą.

2 Geri atsiliepimai yra labai rekomenduojama.

3, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.

Atviras ginčas yra ne geriausia spręsti problemą.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Lęšio Plotis 60 mm
Stilius Aikštė
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Akiniai
Rėmas Medžiaga Aliuminio Magnio
Lęšių Optinės Požymis Poliarizuota
Prekės Pavadinimas BAOLANG
Lęšių Medžiaga Polaroid
Modelio Numeris D387
Lęšio Aukštis 49 mm
Lytis VYRAI

Panašūs produktai