Moterų Sultanite Rankų darbo 925 Sidabro, paauksuoti Sultanite Žiedas, Rankų darbo Sultanite Moterų Žiedas,spalva keičiasi

€64.35

-35%

€99.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jewelri, pekino universitete, 925 sterl sidabro žiedas, huremin sultan žiedas, žiedas kojoms, peliukas, 925 sterlingas sidabro, platinuotos žiedas, marcasite lapų žiedas, sultanite vyrai, oniksas žiedas sidabro, hot sexy moteris nuotrauka.

Ar jūs norite dėvėti gražus dizainas ir unikalus jausmas į savo rankas?Jei atsakymas yra "taip", moterų žiedas jūs ieškote, yra tiesiai priešais jus.Mūsų unikali ir visiškai rankų darbo zultanite moterų žiedas bus visada suteikti jums ir pritraukti dėmesį.Būdinga nuostabus zultanite akmens, kad pakeisti spalvą pagal šviesos šaltinių siūlome jums įvairių ir neįtikėtina patirtis bet kuriuo paros metu.išskirtinį ir rankų darbo žiedas, kad moteris gali dėvėti tai unikalus dizainas.Dirbame kasdien, kad pasiekti šį unikalų dizainą, kad jūs kuo greičiau.

Susitikti TurquazSilverArt su unikalios kokybės zultanite moterų žiedas dizainas.

Mūsų gaminiai pasiekia jus su nuostabia juoda amatas ir puikus paauksuoti.Specialių rodis apkalos yra taikomas mūsų žiedai, siekiant maksimaliai padidinti savo patirtimi.

Žiedas, kad atgaivino apie išskirtinį specialus turas supjaustyti zultanite akmuo su nuostabiais rankų darbo laukia jūsų.Nereikia būti vėlu pasinaudoti savo žiedą.Jį dabar!

Zultanite spalvų diapazonas nuo geltonos, konjakas, nuo rausvos iki raudonos.Zultanite pristato įspūdingų spalvų kaita.Tai unikali, nes jos spalvos pokyčiai, kurių šviesos šaltinio.Kaitrinės, liuminescencinės, vidaus ir lauko šviesos kiekvieną sukelti spalvų variacijos, gem.Vienas akmuo, tiek daug spalvų!

Ranka meistriškai 925 Sterlingas Sidabro ir Zultanite brangakmenio žiedas yra mūsų nuostabų produktą.Šis rankų darbo žiedas taip pat turi 18k aukso spalvos.Ar jums patinka tai?Mūsų žiedai yra rankų darbo ir unikaliai suprojektuoti.Check out mūsų etsy parduotuvėje už daugiau unikalaus dizaino ir rankų darbo sidabro žiedus.Rankų darbo žiedas ypatingas dovanos.

VIP NUOLAIDA:

Mes siūlome išskirtinio 20% nuolaida kuponą jūsų pirmo pirkimo metu, kai jums prisijungti prie TurquazSilverArt VIP Klubas.Su šia VIP narystę galite gauti dovanos, nuolaidos, konkursai ir dar daugiau.

Norint atsiimti VIP Kuponų, tiesiog įklijuokite šią nuorodą į savo naršyklės:

http://eepurl.com/gITbIv

Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Elemento Tipas Žiedai
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas TurquazJewelryArt
Bauda ar Mados Bauda
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo Diaspore

Panašūs produktai