Metalo Automobilio Saulės Sukasi Automobilių Kvepalai Gaiviklis, Automobilių Oro Gaiviklis, Prietaisų Skydelio Kieta Auto Kvepalų Aromatas Automobilių Reikmenys

€5.02

-14%

€5.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių kvepalai asmens, oro purifi, automobilių puošimas, profesionalus automobilių gaiviklis, oro gaivumą automobilį, automobilių kvepalų, aromatinės lempos wa, oro naujesnis, carori automobilių kvepalų, oro automobilių freshner.

Feafure:

Pavadinimas: Automobilių Oro Gaiviklis Medžiaga: Lydinių Spalva: Juoda, Sidabrinė, Raudona Tinka: Universalus Visi Automobiliai 1. Lengvai pašalinti visų rūšių kvapus, kad jūsų automobilis daugiau Gaivus. 2. Šviežių mažų, įvairių spalvų galite pasirinkti, tokių kaip raudona, juoda, sidabrinė. 3. "Maglev" Dizainas Daro Savo Automobilį Aušintuvas 4. Aromaterapija funkcija 5.360 laipsnių sukimosi Pastaba: Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū!Pakuotė: KAIP nuotraukos rodo, x 1 ( su Kvapnios Lapas x 1 )

Elemento Aukštis 58mm
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Modelio Pavadinimas 360 Laipsnių Sukimosi Automobilių Ornamentu
Funkcija 1 automobilių oro gaiviklis
Specialios Funkcijos Automobilių Papuošalai
Medžiagos Tipas Plastikiniai+Lydinio
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Kietas
Funkcija 6 Saulės Elektrinės
Funkcija 5 saulės automobilių kvepalai
Prekės Tomas 10ML
3 funkcija Automobilių, Namų Biuro
Elemento Plotis 57mm
Elemento Ilgio 57mm
2 funkcija Kieti Kvepalai
Prekės Svoris 0.12kg
kvepalų CITRINA
Tipas automobilių oro gaiviklis
4 funkcija Saulės Sukasi Suspensio

Panašūs produktai