2.2 m 20leds Atostogų žiburiai Putų Grybų Led Šviesos eilutę baterijomis, Kalėdos kalėdų Vyno Baras pasakų vestuvių dekoravimas A

€4.11

-0%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grupių baltos kalėdų žiburiai, putų led, lietaus šviesos eilutę, bambuko umbra, mažas baterijos valdomas vieno led žibintai, sningant, led žibintai, užuolaidos, led putų vamzdžių, styginių vielos, kalėdinė girlianda led, lempos grybų.

Savybės: Gražios baterijomis, Unikalus dizainas

Specifikacija: Tipas: Vidinis Maitinimo Šaltinis: 3xAA Baterijos (neįeina baterijos) Ilgis:2.2 m Lemputės Tipas: LED, Skleidžiantys Spalva: Šiltai balta/Balta Kambarys: svetainė, Miegamasis, Virtuvė, Valgomasis, Namų Biuro/Studijų, Konservatorija, Prieškambario Stilius: Naujiena Funkcijos: Statinis

Pastaba: spalvos tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą

Pakuotė: 1*LED šviesos kolonos (neįeina baterijos)

Pastaba:Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Korpuso Medžiaga Putų
Garantija 1Years
Kištuko Uodegos No
Yra Pritemdomi No
spalva Šilta Balta
Ilgis 220cm
Kištuko Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas CHINCOLOR
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Sertifikavimo BMK
Muzika NĖRA
Proga miegamasis
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Vadovo Numeris 20-50 vadovas
Įtampa 5V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris FK194
Naudojimas Atostogų
Baterijos Tipas AA
Savybės Grybo
Pagrindo Tipas NĖRA

Panašūs produktai