Riverruns Realus Skrenda Mayfly Nimfa Musė Upėtakis Skrenda 4 Spalvų Su Skristi Lauke

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mayfly nimfa, jaukų skristi riverruns, masalas skristi, dėžutė žuvies, muses vilioja skristi, medienos skristi dėžės, žvejybos nimfa, flash skristi, nimfa upėtakis, blauzdos uodegos.

2016 Geriausia Pardavimo Riverruns Realus Skrenda Mayfly Nimfa Musė Asortimentas Upėtakis Skrenda 4 Spalvų Skristi Su Langelyje Naujas Musė Pareigos: Musė realus muses, Jei jūs pirkti mūsų skrenda, jūs gausite 4 spalvų, vienas dydis skrenda, iš viso 4 skrenda, Mes turime 2 skirtingų paketų stilių, galite pasirinkti, kas jums patinka.Aprašymas: Keturi gamtos spalvos, aukso, juoda, geltona ir ruda, dydis #12, #14, #16. Rankų Europos musė specialistas su aukščiausius standartus.

Išdidžiai iš Šiaurės Europos.Medžiaga:Visos kūno dalys yra skaidrus, lankstus, atsparus vandeniui, atsparus UV ir aplinkos draugiškas.Čia mes parduodame keturių skrenda iš keturių skirtingų spalvų, ne vienas dydis supakuoti super skaidrus ir super slim skristi dėžutė su 6 skyrių ir magnetinis padas.

Pakavimo medžiagos: super kokybės ABS, super skaidrus ir super plonas dizainas, dėžutė su 6 kamerų ir magnetinę juostelę apačioje.(185×96 ×13 mm /7.3 x 3,8 x 0.5 colių).Lauke vien verta daugiau nei USD10.

Galite pasirinkti, kas jums llike.

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: Shipping " teikia e-Paketinių iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Kartu pristatymas: išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.Grįžti aprašymas: 1. Trijų mėnesių garantija. 2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!

Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Pozicija stream
Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas Aventik

Panašūs produktai