25pcs/daug Auksinė taurė karšto štampavimo vestuves plastiko taurės, vienkartiniai aukso plastiko taurės gimtadienio prom šalies stalo dekoras

€8.48

-29%

€12.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jewelri, futbolo gimtadienio plastikiniai puodeliai, vaivorykštė, sidabro dirbiniai, liepsnos plastiko taurė, 9k aukso karoliai, šakutės vaivorykštė, 18 metų gimtadienis, tiglis išlydyti plastiko, mielas stamping nail art daug, pertvaros plastikiniai puodeliai.

1. Phnom Penh Taurė: Elegantiškas Phnom Penh Taurės, labai tinka raudonas arba baltas vynas, kokteiliai, alkoholinių gėrimų, alaus ar spirito.Kiekviena maža taurė yra subtilus aukso kraštas, suteikiant jiems elegantišką atmosferą 2. Patvarus 9-uncija bako: tvirtas vienkartiniai plastikiniai puodelis su aukso apdaila galima saugiai laikyti iki 9 uncijos savo mėgstamų gėrimų, ir turi šiek tiek siaurėjantys į formą plataus krašto lengva įpilti 3. Puiki šalis: Mūsų pnompenis plastikiniai puodeliai yra ideali vieta pietums, vestuvėms, piknikus ar kepsninės; dekoratyvinis dizainas ir švarus išvaizdą bus tikrai sustiprinti savo kitame renginyje, 4. Medžiagos ir taikomos vietų: Sunkiųjų vienkartiniai stikliniai puodeliai yra pagaminti iš BPA-free perdirbamų plastiko, kuris gali būti lengvai sukrauti sandėliavimo su įvairiais baras, iškylų, grilis ar šalies prekes.

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2654
Medžiaga pe
VNT 25pcs
Proga Motinos Diena
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Puodeliai
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai