Riešo Elektroniniai kraujospūdžio matuoklis Automatinis Skaitmeninis Sphygmomanometer Metrų Stebėti Širdies ritmas, Pulsas Nešiojamų Kamertonas ' BP

€16.10

-59%

€39.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: omron slėgio daviklis, braun bp mašina kraujo slėgio, širdies stebėti, automatinis slėgio kamertonas', wego širdies ritmo monitorius, kraujo spaudimas ir širdies susitraukimų dažnis, kraujo pressur matuoklis, oximet, širdies stebėti norma, bp stebėti.

Automatinis Skaitmeninis Riešo Kraujospūdžio Matuoklis

Tikslus ir Patikimas Matavimas: FDA, CE & ROHS patvirtintas.

Paramos Dropshipping

BP Monitoriaus Savybės: ❤ Greitai Priemonė: naujausias technologijas, šios paramos kraujo spaudimą automatinė žaibas greitai, be skausmo ir labai tikslus. ❤ Tikslius Rodmenis: didelis LCD ekranas suteiks jums informacijos apie savo sveikatą, jūs niekada nusivylimas su šiuo kraujo spaudimo monitorius. ❤ Atminties Jūsų Duomenys: built-in memory funkcija, jūs galite pamatyti vėliausiai 99 skaitiniai, jūs galite palyginti duomenis. ❤ Lengva Atlikti: Šios kraujo spaudimo monitorius, yra mažas ir lengvas, nesvarbu, keliaujant ar namuose, stebėti bet kuriuo metu.Mažas ir patogus, vieno mygtuko matavimas. ❤ Aiškiai Balso Transliacijos ir lengvai skaitomas LCD ekranas rodo jums, sistolinis spaudimas, diastolinis spaudimas, pulsas, greitis ir daugiau, riešo BP mašina yra puiki dovana jūsų tėvams. ❤ Patogu ir Paprasta Reguliuoti, Kraujo spaudimo matuoklis tinka riešo circumferences nuo 5,4 cm 8.5 cm, iš anksto suformuota manžetai įsitikinkite, kad jūs galite lengvai nešioti patys. ❤ Komplektą SUDARO: ①Blood Spaudimą Riešo Stebėti ②lnstruction Vadovas ③Portable talpinimo ❤ Po Pardavimo: Mes pateiksime gerą po paslauga, kai jūs pirkti mūsų produktą.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite bet kurį klausimą, 100% pasitenkinimo.

Prekės Pavadinimas dingguagua
Modelio Numeris BSX312 BP Stebėti
Medžiaga ABS+jutiklis
Produkto naudojimas sveikatos stebėti
Ekranas Skystųjų Kristalų Ekranas
Matavimo režimas Oscillometric metodas
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Kraujo Ir Pulsas
Funkcija Sveikatos Priežiūra Nešiojamų Namuose
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas Montior
Produkto pavadinimas Riešo Kraujospūdžio Matuoklis
Taikoma Žmonių Unisex, Vyresnio Amžiaus Žmonėms, Vyrams, Moterims, Vaikams
Produktas Sertifikuotas AAA tipo Baterijos*2(nepridedami)
Prašymas Riešo
3 funkcija Elektroninių Automatinis Skaitmeninis Sphygmomanometer
2 funkcija Elektroninis oro išleidimo vožtuvas
Oro nuotėkio Įrenginys oro vožtuvas
Dydis Wrist Electronic Blood Pressure Monitor
Išorės Rėmas Medžiaga Akrilo
kraujo spaudimo matavimas Pluse
Rezoliucija 0.1 kPa(1mmHg)
Hermetizavimo Automatinis Hermetizavimo Režimas

Panašūs produktai