Angelo Statula Žvakių Laikiklis Elektroninė Žvakidė Apdailos Kristaus Maldos Namų ir Bažnyčios Dekoravimas Derva Medžiaga Dovana

€5.21

-28%

€7.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angel žvakidė, angel žvakių laikiklis, candel, 3v mirgėjimo led, žvakidė dekoras, candl turėtojas, statulos žvakės, skulptūra kareivis, žvakė bažnyčia, replika skulptūra.

Medžiaga:

Šis žvakių laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės dervų medžiagos, tekstūros yra labai gera, nebus rūdžių ir pertrauka, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Melstis ir Gydo:

Angelo skulptūra meldžiasi žvakidė, ramioje būdą, kaip išgydyti, komfortas, apsaugoti ir paskatinti žmones, idealus religinių žvakidė, gali atnešti jums daug laimės.

Puikus Namų Apdailai:

A elegantiškas gabalas į savo namą paprastas, dekoratyvinis stilius, suteikia subtilų ir elegantišką atmosferą, ir taip daugiau tekstūros šeimos.

Programos:

Labai tinka šeimai apdaila, housewarming sodas vestuvių, gimtadienio, stalo vakarienė žvakių šviesoje, Valentino Diena, Kalėdos, Motinos Diena dovanos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Spalva: Smėlio

Paskirtis: namų puošybai, meldžiasi

Pakuotės Turinys:

1 * Angel žvakidė

Pažadu:

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Modelio Numeris Žvakių Laikikliai
Medžiaga Kita
rankų darbo No
Naudoti Šventės
Stilius Klasikinis
Kilmės KN(Kilmės)
Atitikimo Žvakė Skiltyje Žvakė/Ball Žvakė
Funkcija Atitikimo Blokuoti Žvakė
Tipas Ramstis Turėtojas

Panašūs produktai