Hotone Horizontai Eko Analoginis Ėmė vėluojančiai su Moduliacija Gitaros Efektų Pedalas SDL-1

€46.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juokinga mike, poveikis gitara, matic, "toyota" delay pedalas, efektu procesorius, pedalai rowin, delay pedalas, nedelsiant lytis, gitara pedalboard, sr850.

Aprašymas

Į Hotone Skyline Serijos EKO stompbox yra toks mažas ir lengvas, kad jį gali tiesiog gyventi gitaros dėklą ar maišelį, tačiau vis dar teikia premium poveikį.

Ieškote atmosfera?Ieškoti ne toliau!Į Hotone Skyline Serijos EKO yra digital delay pedalas su gryna, šilta, ir gamtos echo tonas.Analoginių grandynų su analoginis kompresorių ir dujų tiekimo grandinių pristatyti tonas labiausiai patinka klasikinės echo tonas gautas senosios mokyklos analog delay įranga.Skaitmeninis chip reguliuojamas vėlavimo laikas, iki 500ms.Paspauskite PALEIDIMO mygtuką " out-of-this-world erdvus choras poveikį.Kompaktiškas, lengvai naudojamas projektavimo ypatumai metalo footswitch ir analoginis stiliaus parametras rankenėlę, todėl jūs galite tikrai įgnybti savo toną.Jos ryškus LED, EKO švies ryškiai ant live etapas.

Į miniatiūriniai dydžio EKO daro puikus priedas prie bet kokio esamo pedalboard, kur vietos ir svorio yra ne premium, o tiesa apeiti dizainas leidžia jums sukurti šviesiausių, labiausiai kompaktiškas pedalboard įsivaizduoti, naudojant keletą "Skyline" Serijos stompboxes.

Neleisk, kad jo nedidelis dydis kvailas tu, Hotone EKO yra pastatytas paskutinis tvirtą korpusą ir metalo juosta sugeria labiausiai emocinės stomps, kad jūsų aistra išlaisvina. Maitinimo šaltinis 9VDC neprivaloma.

Savybės: Tiesa Apeiti Footswitch Analoginės grandinės su analoginis kompresorių ir dujų tiekimo grandinių Skaitmeninis chip reguliuojamas vėlavimo laikas, iki 500ms Echo ir Pakartokite parametras rankenėlės formuoti nedelsiant Push-Mod stiliaus mygtukas prideda erdvus choras poveikį, Pagrindinis šviesos rankenėlė reguliuoja bendrą uždelsimo laikas Cinko Lydinys Išorinis Dangtis 9v maitinimo reikalaujama (nepridedami)

Atkreipkite dėmesį,: Jūs negalite naudoti bateriją, su šiuo pedalą.

Pakuotės Inlcuded: 1 x Pedalo 1 x Vartotojo Vadovas

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SDL-1
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas SONICAKE

Panašūs produktai