2020 Naują Atvykimo Moterų Negabaritinių Šifono Palaidinė Batwing Rankovėmis Mygtuką Iki Balti Marškinėliai Atsitiktinis Office " Ponia Elegancija Viršūnes T05

€11.63

-39%

€19.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: negabaritinių marškinėliai u, blusa mujeres, mielas nėštumo marškinėliai, negabaritinių marškinėliai moterims, drabužiai elegantiška palaidinė, top moterims, mygtukas viršų, nuo peties viršaus moterims, marškinėliai moterims, palaidinė veido.

2020 m. Rudenį Naujų Atvykimo Moterų Derliaus Negabaritinių Šifono Palaidinė Batwing Rankovėmis Mygtuką Iki Balti Marškinėliai Atsitiktinis Chic Viršūnes Feminina Blusa T05502F

Produkto informacija

PS:Ši palaidinė audinio su ne Elastingumą.Patogus ir paprastas kostiumas visą sezoną,prašome patikrinti dydis iki mokėjimo.

Modelio informacija

Krūtinė 84cm;liemuo 64cm;hip-85cm;aukštis-163cm;svoris 45kg;

dydis informacija

Vienas dydis: peties 74cm;krūtinė 103cm;rankovė 35cm, ilgis 74cm;

- Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų !!! - Prašome leisti 2-4 skiriasi dėl vadovo matavimo ,ačiū.(Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm =0.39 colių; 1inch=2,54 cm) - Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti parodyti šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio ,nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mūsų sąskaitą.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, mes suteikti jums $2 ar dovana.Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook, suteiks jūsų ekrano į mus, mes jums $2 per 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Pristatymas nemokamas Nemokamas Pristatymas
spalva Balta / Rožinė / Žalia / Geltona
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris T05502F
Sezonas Pavasario / Vasaros / Rudens / Žiemos
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Marškinėliai Tipas Palaidinukės
Storis Lengvas
Drabužių Ilgis ilgai
Prekės Pavadinimas BIRDTREE TB
Apdaila Mygtukas
Audinys Audinys turi ne ruožas
Dydis one size
Medžiaga Šifono , 100% Poliesteris
Rankovės Stilius Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Audinio Tipas Šifono
Modelio Tipas Kietas
Pakuotė Palaidinė *1

Panašūs produktai