Automobilių Reikmenys LSD diferencialo Blokatorius Konversijos Rankena Rinkinio Priedą LSD-001 Tinka E30 E36 E46 M3, Auto Priedai

€11.86

-26%

€16.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: m3 smartband, vožtuvas m3 e46, automobilių elektros variklių rinkinys, bmw e30, diferencialas lsd, e30, bmw e28, bmw lsd plokštė, 3d raudonas, bmw e36.

LSD diferencialo Blokatorius Konversijos Rankena Rinkinio Priedą LSD‑001 Tinka E30 E36 E46 M3

Savybės: 1. Pakeisti OE skaičius nuoroda: LSD‑001, puikiai tinka originalios automobilių.

2. Puikiai tinka E30 E36 E46 M3. Įmontuoti žymiai sumažina nepageidaujamų sukimo valdyti, pagal valdyti.

3. Kartą įdiegtas, vairuotojai pastebėsite nedelsiant skirtumas, kaip riboto slydimo diferencialas (LSD) automatiškai nukrypimų į sukimo visoje ašies ratų su labiausiai rankena.Nepageidaujamas ratų sukimosi ir slydimo yra labai sumažintas, todėl mažiau pagal‑jautis dėl priekiniai varantys ratai mašinos.Dėl priekiniai varantys ratai automobilio diferencialo blokatorius taip pat užtikrina didelį efektyvumą išmokas per sunkūs stabdymo.Šioje situacijoje LSD būdingų sukimo perdavimo charakteristikos dirbti atvirkštine perduoti sukimo toli nuo užraktas rato.Tai pagerina lėtėjimas, atidėti įsibrovimo elektroninės ABS sistemų ir leisti vairuotojams stabdžių vėliau ir giliau su LSD, nei tai įmanoma su standartiniu " atviros'differential vienetas.

4. Kontroliuojama galia perduodama į visų varomųjų ratų, siekiant padidinti traukos ir sumažinti vairo pasukimo, ypač slidus sąlygas.

5. Pagerina stabdymo savybės ant priekiniai varantys ratai automobilį mažinant užrakinti ir sumažinti ABS įsibrovimo dėl sukimo perdavimo veiksmų.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Diferencialo Konversijos Rinkinys Su Šlapia Danga

Medžiaga: Geležis

OEM: LSD-001

Įmontuoti: Tinka E30 E36 E46 M3

Dydis: Kaip Parodyta Nuotraukose

Paketų Sąrašo: 1 x Blokatorius Pagalvėlė Blokuoti

Pastaba: 1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prekės Pavadinimas ESTINK
Modelio Pavadinimas Diferencialo Blokatorius Perskaičiavimo Su Šlapia Danga
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai