IFJF R12T Degalų/ Vandens Separatorius Filtras dyzelinas variklio Racor 140R 120AT S3240 NPT ZG1/4-19 Automobilių Dalys, visą Combo

€16.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tirpiklis gaudyklė, titano, volvo s80, stalo titano, pagrindiniai "nissan", paramos hyundai, corolla, akvariumo filtras, suzuki vitara, visos bmw, benzinas, kuro filtras.

Dyzelinių variklių, kuro filtras, vandens separatorius filtrai Racor R12T 120AT pakeitimo sunkvežimių automobilių filtrų Pilnas Combo R12T Jūrų Kuro Filtras / Vandens Separatorių sukomplektuotas.NPT,ZG1/4-19. Filtro vienetai yra padengtas atsparia elektrostatiškai taikomas milteliniu aukščiausios atsparumo korozijai.Tai nugara-ant filtro konstrukcija yra paprasta pakeisti ir daugkartinio naudojimo aišku, nailono surinkimo dubuo ir funkcijos savaiminio vėdinimo nutekėjimo pašalinti nepageidaujamus šlykštynė ir vandens.Sugriežtinti vožtuvas, vandens nebus įvykdyti.Išleidimo vožtuvas, vanduo gali būti laisvai biudžeto įvykdymo patvirtinimo.Filtrai yra skirtos aukštos kokybės programas, o srauto greitis 30 GPH dėl R12T modelis, jūsų variklis bus našesnis nei bet kada švariu vandeniu,-be kuro.Specifikacija:

1. Kuro Vandens atskyrimo Filtras tinka 3/8 Colių NPT Pakabinamieji Varikliai taip pat.

2. Maksimalus Srauto greitis 30 GPH (57 LPH).

3. Port / Prisijungimas Dydis M18 X 1.5 Centras Sriegis.

4. Jie labiau tinka kompaktiškas off road benzinas įranga:traktoriai,slysti jaučiai krautuvai,įtakingi.

5. Filtras Reitingų 10 Mikronų.10 mikronų filtrai yra daugiau nei 90% veiksmingas šalinant dalelių, kaip mažas, kaip 10 mikronų. 10 mikronų filtrai yra rekomenduojama, siekiant išvengti žalos jautri viduje, varomaisiais ir išorėje degalų įpurškimo sistemoms, Skirtos sulaiko smulkiausias daleles ir emulsinti vandenį iš Dyzelino.

Pastaba: Prašome pripažinti IFJF prekės ženklo kokybės užtikrinimo platformos sertifikavimo

R12T vandens tarpine ir filtras visą combo montavimo instrukcija:

1.Nailono surinkimo dubenį žemyn, kai įdiegta vandens tarpine ir filtras.

2.Šis filtras turi keturis uostus, du įėjimus ir du išėjimus.Mes teikiame du kištukai papildomų dviejų uostų.Jei jums reikia naudoti dvi kištukai, jums reikia įdiegti juos į filtrą ir priveržkite juos.

3.Prieš įdėdami filtro, jūs turite pašalinti tuos žvakės, teflono-lipnia juostele, ir iš naujo įdiegti juos.Išvengti nuotėkio iš šių žvakės.

4.Visus aukščiau nurodytus veiksmus, yra labai paprasta naudoti, galite rankiniu būdu ardyti, ir tada naudokite šį įrankį norėdami įdiegti sugriežtinti.

Šalis/Regionas Gamyba CN
Paskirties Transporto priemonės Kuro Įsiurbimo
Elemento Plotis 8.5CM
Medžiagos Tipas Aliuminio
Gamintojas Dalies Numeris XL-F-R12T-NAUJAS
Kitos Dalies Numeris Racor 120AT
Elemento Ilgio 8CM
Elemento Aukštis 16CM
Mainų Dalies Numeris 120AT
Prekės Pavadinimas iFJF
Specialios Funkcijos kuro Vandens separatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 580g

Panašūs produktai