Didelės Spartos 12 Uostų USB HUB AC-DC Maitinimo Lizdas, USB šakotuvai Įkrovimo Stotis Kelionės Įkroviklio, Telefonų, Pad Tablet

€7.01

-23%

€9.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: powered hub usb, spalva hub, orico, jackery nešiojamų elektrinėje, endoskopą leshp, geros kelionės adapteris, powerered usb hub, multiport, android tablet, hub usb įkrovimas.

Savybės:

[Stiprus Suderinamumo]

Suderinama, apmokestinimo objektas nevaržomą, išvengti naudojant kelis įkrovikliai.Tinka MP3, MP4, DV, "Bluetooth" laisvų rankų, visų rūšių mobiliųjų telefonų, skaitmeninių fotoaparatų ir kitų skaitmeninių produktų 5V maitinimas nemokamai.

[Patogu ir Praktiška]

Tiesiog prijunkite KINTAMOSIOS elektros srovės laidą prie adapterio teikti maitinimo mobiliuosius telefonus, tačiau tuo pat metu ir keletą mobiliojo telefono krovikliai, mobiliojo telefono įkroviklį, kad būtų išvengta kelių lizdo patraukti reiškinys; ir su specialiais maitinimo jungiklis, galite išjungti įvesties aukštos įtampos elektros energijos tiekimo.

[Smart Patogumas]

Naudojant naujausias skaitmeninių produktų įkrovimo srovę automatinė pažangios aptikimo funkcijos, 10 USB, sieninis kroviklis uostai - pažangi USB prievadai, bus bendrauti ir atpažinti prietaisą, kai jis yra įjungtas į ir suteiks greičiausią įkrovimo greitį savo prietaisus.

[Ultra Saugi]

Didelio stiprumo ugniai atsparus karkasas stovi aukštos temperatūros, korozijos, ir vidinis nuo srovės, daugiau įtampos ir trumpo jungimo apsauga chip saugo jus nuo bet kurio elektros energijos sukėlė gaisrą.

[Nešiojamų Dizainas]

Kompaktiškas dydis ir nuimamas dizainas, puikus miegamojo, virtuvės, biuro ir viešbučių, ir kt.nesvarbu, esi namie, ar keliauti į kitas šalis.

Pastabos:

Vardinė įtampa šis produktas yra 5V, įtampos skaitmeninis gaminys turi būti naudojamas neturi būti mažesnė arba didesnė nei vardinė įtampa, siekiant išvengti žalos įkrauta skaitmeninis lizdas pati.

Kai Koncentratorius yra darbo narė, įvairių sąsaja suteikia skirtingas srovės.Jei produktas neatitinka dabartinių, tai neveiks.

Jei dedamas į aukštos temperatūros, drėgmės, aliejus aplinka, bus sugadinti gaminį, arba produktų negali dirbti.

Techniniai duomenys:

Modelis: M-838

Tipas: AC DC

Įėjimo įtampa: 100-240V

Įėjimo Srovė: 0.3 A (MAKS.)

Išėjimo Srovė: 5V/10A (MAKS.)

Pagrindinė Spalva: Juoda

Įkrovimo Kištuką Specifikacija: JAV/ES

Kabelio Ilgis: Apytiksl. 117.4 cm / 46.22 į (nuimamas)

Prekės Dydis: 135 * 85* 35mm

Paketų Sąrašo:

1 * 10 Prievadai USB Įkroviklis

1 * Prijunkite Įkrovimo Kabelis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-12cm nuokrypis.Ačiū!

Kištuko standartas NĖRA
Pakuotė Taip
Uostai 12
Pareigos NĖRA
Sertifikavimo 12 Uostų USB Įkroviklis
STANDARTAS USB 2.0
Modelio Numeris USB šakotuvai Įkrovimo Stotis
Ilgis 15cm
Sąsajos Tipas USB 2.0
Prekės Pavadinimas LESHP

Panašūs produktai