1PC Elektros Makiažas Brush Cleaner Greita Skalbimo ir Džiovinimo makiažas Šepečiai Valymo Makiažo Teptukai, Įrankiai sudaro priedai

€13.40

-47%

€25.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažas, undinė makiažo teptukų rinkinys, maišelis "chanel", brush cleaner makiažas, croc makiažo teptuku atveju, tualetas makiažas priedai, lavos makiažas kempine, paprastas makiažas įrankiai, lūpų dažai, teptuku makiažas.

Savybės:

Pavadinimas: Makiažas Brush Cleaner Spalva: juoda, balta,

Kaip dirbti:

1. Užsegamas šepetėlis su priedais 2. Supilkite tinkama vandens ir muilo į dubenėlį. 3. Cinkavimas ir dunk teptuku skysčio už 10s. 4. Pasukite ant suktuko, nugara valymo šepetį. 5. Švariu vandeniu ir valyti dar kartą. 6. Nugara šepetėliu sausa, ji.

Dear Klientas

Visi Makiažo Teptuku Švaresnis VRDIOS parduotuvėje yra 100% brand new ir veikiantys.Ir kruopštaus patikrinimo prieš išsiuntimą.Reikalaujame suteikti jums aukštos kokybės produktus ir geriausią klientų aptarnavimą.Kad dabar su pasitikėjimu!

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.

Apie Atsiliepimą

Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol palikti atsiliepimus.Mes stengiamės suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Dydis Make up accessories
Makiažas priedai Kosmetikos priemonės
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys
Modelio Numeris makiažas brush cleaner

Panašūs produktai