Guangzhou Kiniečių Žodynas (Mandarinų kontrastas) (Pataisytas Leidimas)

€14.07

-6%

€14.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: raktų žiedas dirželis, kinijos anglų žodynas, knygos istorija, blokuoti patrol, keytag, knygos žodynas, suaugusiųjų kinų romanas, knyga lygiosios, kinijos mokytis, suknelė guangzhou.

Guangzhou Kiniečių Žodynas (Mandarinų kontrastas) (Pataisytas Leidimas) Leidėjas: Guangdong liaudies Leidykla; 1-asis leidimas (rugsėjo 1 d., 2003 m.), Minkštas: 524 puslapius Kalbos: Supaprastinta Kinų Rinkinys: 32 Gaminio Dydis: 18.2 x 13 x 2,4 cm

Nuolaida • Jei perkate virš 5 daiktų mūsų parduotuvėje ,prašome palikti mums pranešimą prieš mokėjimą, ir mes jums suteiksime jums nuolaidos už kartu siuntą.

Produkto kaina • Knygų yra paprastai sunkus ,tarptautinė laivybos mokestis yra labai didelis .Ypač,tų dienų, laivybos mokestis tampa vis aukščiau ir aukščiau .Taigi, pardavimo kaina paprastai yra didesnė nei knygas pati.Tikiuosi jūsų supratimo.

Pristatymas

• Visi daiktai bus išsiųsti per 1~5 darbo dienos po apmokėjimo patikrinimą.

• Beveik užsakymus mūsų parduotuvėje yra siunčiami laivybos taip, kad gali būti sekami .Tai gali būti stebimi visą kelią iš Kinijos į savo paskirties vietą. • Jei jums nereikia gauti užsakymus per pirkėjo apsaugos laikas 60 dienų (Brazilija 90 dienų) po išvežti .Prašome atidaryti ginčą, pirkėjo apsaugos laikas bėga ir www.adeira.lt bus jums grąžinti visą.Jei įmanoma ,Prašome susisiekti su mumis pirma prieš atidarant ginčų.

Atsiliepimai

• Noriu, kad mes turime gerą bendradarbiavimo.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą komentarus!

• Mes žinome, kad kartais, kai kad problemų kyla,ji gali būti labai varginantis,mes ten su jumis, kad jūsų patirtis daugiau malonus.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, visų pirma, jei yra problema .Prašome don ' t open atveju, tiesiogiai ar mums Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys(įskaitant 1-2 žemai, grįžtamasis ryšys).Mes stengiamės suteikti jums priimtino sprendimo.Ačiū!

Mokėjimo

• Dėl www.adeira.lt app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI, Boleto, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.adeira.lt Kišenėje. • Dėl www.adeira.lt svetainės (PC) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.adeira.lt Kišenėje

• Daug užsakymų , Pinigų bus galima disponuoti tik mums patvirtinę pristatymas

Grąžinimo Politika

• Jei esate nepatenkintas, jūs galite grąžinti prekę originalioje sąlygos (Naujos, Niekada nesinaudojo),tada mes suteikiame jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome turėti omenyje, kad siuntimo išlaidos nėra kompensuojamos ir galimus pasikeitimus bus patirti papildomas pašto mokestis, kuris priklauso pirkėjui.

• * * Jeigu prekė atvyksta į jūsų duris su akivaizdžiais žalą,susisiekite su mumis ir imtis nuotrauka, mes pakeisti žalą punktą.

• Mes garantuojame, kad mūsų produktas per 14 dienų nuo gavimo.Jei galite nustatyti, kad produktas yra su trūkumais prieš naudojant jį, mes galime ją priimti atgal keitimo ar grąžinimo.Tačiau, jūs turite susisiekti su mumis pirma.

Prekės Pavadinimas Booculchaha
Formatas Minkštas viršelis
Paskelbimo Metai 2010-Dabar
Kalbos Kinų (Supaprastinta)
Amžius Suaugusiųjų
sąlyga Naujas

Panašūs produktai