Kinijos Stiliaus 5/8"(16 mmx20yards) Poliesterio Audiniai Žakardo Juostele Baltas Drabužis, Apdailos Didmeninė Nemokamas pristatymas

€8.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: derliaus žakardiniai audiniai juostelės, Grosgrain Kaspinu, mielas juostelės, žakardinės juostos apdailos, žakardinės juostos, mėlyna satino juostele, Juostelės, gėlių pleistras, elastinga nėrinių juostelės, Šokių Juostelės.

Produkto Rodyti

Atkreipkite Dėmesį:Kai kurios juostelės turėti bendrą arba atjungtas

Spalvų Neatitikimas

Aš padariau mano geriausia šaudyti į arčiausiai spalvų tonai, kaip aš galiu, bet bus šiek tiek spalvų neatitikimas.Pateikite + - pašalpos spalvų, kaip parodyta čia, kaip kai kurie kompiuterių monitoriai gali šiek tiek skirtis.Matavimo ranka, taigi +-1cm paklaida leidžiama

Apie Laivybos

1.Paprastai mes laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu, tai bus imtis 7-50 dienų atvykti, atsižvelgiant į skirtingą šalį.Dėl išsamesnės informacijos susisiekite su mumis.

2. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei USD $180, mes siūlome jums Greitai Laivybos Metodą, o ne Kinija Paštu, Oro Paštu, ir bus ne imti jums papildomą mokestį.

Apie Muito Mokesčius/Rinkliavas

Čia mūsų kaina yra tik daiktai, įskaitant visus užsakymą mokesčių ar kitokių mokesčių.Ji yra pirkėjų savo atsakomybe prieš siūlymą, prašome susisiekti, kad būtų aišku.

Freeback:

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.Todėl, jei jūs turite bet kurį klausimą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Nedvejodami susisiekti su mumis bet, kurio metu.Nes ji bus dėkinga ir naudinga mums.

3. Prašome don ' t leave us Neigiamą arba Neutralų atsiliepimą atsitiktinai !.Ačiū

Modelio Numeris ZD03049
Kilmės vieta Zhejiang,Kinija (Žemyninė)
Audinio Tipas Grosgrain
Pakuotė 20yards/daug
Technics Žakardo
Prekės Pavadinimas TPSMOC
modelis GEOMETRINIO
Stilius Vieno Veido
Medžiaga 100% Poliesteris
Naudoti Drabužių reikmenys, Papuošalai, aksesuarai,
Produkto Tipas Juostelės
Plotis 5/8"
spalva Kaip nuotraukoje

Panašūs produktai