Melasta NIZN AA YRA 1,65 V 2600mWh Įkrovimo Baterija (akumuliatorius su 4 slots LED USB įkroviklis Ni-Zn įkraunamas baterijas žaislai, MP3 kamera

€15.87

-20%

€19.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nizn įkroviklis cea, 8ft led lempa, aa batteri įkroviklis, alkalin įkroviklis, 12v baterija, ni zn usb, baterija ni zn, liitikala, 18650 baterija recharg, ts ličio baterija.

Prašome atkreipti dėmesį:

Klientams, Kanarų Salos, Ispanija,kurios pašto indeksas yra 35000-35999/38000-38999/07000-07999.

Prašome nedėkite nutartį dėl šio produkto, mes neturime saugus būdas siųsti bateriją jūsų nurodytu adresu, šiuo metu.

Baterija Specifikacijos:

Prekės Pavadinimas: MELASTA

Įtampa: 1.6 v

Vardinė Įtampa: yra 1,65 v

Talpa: 2600mwh

Baterijos Tipas: Ni-Zn Įkraunama Baterija

Baterija svoris : 24g/vnt.

Baterijos Dydis: AA

Kroviklio Techniniai Duomenys:

Modelis: BT4ZL-2000

Įvestis: DC5V 2A

Galia: 500mA*4

Baterija Baterijos Tipas: Ni-Zn AA/AAA LiFePO4 akumuliatorius

Produkto Grynasis Svoris: 160g

Gaminio Dydis: 137*97*37mm

ECO-FRIENDLY – NIZN baterijos savybes, aukštos įtampos, stipri srovė, ilgas ciklas, gyvenimo ir aplinkos draugiškas.Kalbant apie aplinkos apsaugą ir sveikatos, NIZN baterija yra labiausiai aplinką tausojančių medžiagų rinkoje.Jis taip pat yra naujo tipo baterija, kuri gali pakeisti NiMH pradinis ir Sausųjų Baterijų.

Didelis Energijos Tankis – energijos tankis nikelio-cinko baterijos yra 33% didesnis nei standartinis (NiMH/NiCd) akumuliatoriai.

Pinigų Taupymas – Vienas iš labiausiai ekonomiškai efektyvių baterijų, Melasta NiZn AA bateriją galima įkrauti iki 500 kartų.Vienas vnt Melasta įkraunamos AA baterijos lygi 500 vnt šarminės baterijos.

Programos – Melasta NIZN AA baterija puikiai, tinka skaitmeninių fotoaparatų, CD grotuvai, nuotolinio valdymo transporto priemonių, metalo detektoriai, kišeninis žibintuvėlis, Pda palmių pilotai, greitųjų žinučių programą,, vaikų žaislai ir kt.

100% Pasitenkinimo Garantija – 35 dienų pinigų grąžinimo ir 1 metų garantija.

Patarimai: Ji reikalauja 50% mokestį už saugojimą, kai partijos baterijų atsargos , mes siūlome įkrauti akumuliatorių vieną kartą per 3 mėnesius, jei baterija buvo įžuvinti per 3 mėnesius.

Daugkartinio Įkrovimo tipas

Tik vieną USB kabelį galite prijungti įkroviklį prie KOMPIUTERIO, automobilinis įkroviklis,centrinis bankas,USB, adapteris ir kt.

Jūs galite įkrauti savo akumuliatorius bet kuriuo metu,bet kurioje vietoje.

Plačiai Programos

Melasta NIZN AAA baterija puikiai, tinka skaitmeninių fotoaparatų, CD grotuvai, nuotolinio valdymo transporto priemonių, metalo detektoriai, kišeninis žibintuvėlis, Pda palmių pilotai, greitųjų žinučių programą,, vaikų žaislai ir kt.

Mes turime daug partnerių visame pasaulyje.

Bendradarbiavo su vietos sandėliuose, keliose šalyse, tokiose kaip Rusija, Ispanija, Jungtinės amerikos valstijos ir kt.

Pateikti klientams patogiau paslaugų ir gerą prekybos patirtį.

Apie Melasta

Kaip profesionalus dizaineris ir teikėjo papildomi akumuliatoriai ir nešiojamų galia sprendimas,MELASTA turi nuolat skirti savo išteklius ir pastangas kurti aukštos kokybės ir patikimus produktus, pramonės ir vartotojų prašymus, šiandien ' s pasaulinę rinką.

MELASTA užsiima gamyba ir pardavimas įkraunamos baterijos ir įkrovikliai įvairių modelių.Mūsų gamybos įrenginius, parengti pagal naujausius tarptautinius standartus, pavyzdžiui, ISO14000,CE,KC,CB,RoHS.

MELASTA yra ne tik viena iš labiausiai besiplečiančių sektoriaus įmonių nešiojamų galia sprendimai,bet taip pat vienas iš labiausiai lankstus energijos teikėją, kuris gali pasiūlyti visą spektrą mobiliųjų energijos produktai(išskyrus baterijas,įkroviklius,papildomus produktus ir kt.)

Modelio Numeris NIZN-AA
Baterijų Skaičius 8Pcs
Dydis 14.5mm*Height
Matmenys(max) Diametras
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Išvesties Sąsaja USB Išėjimas
Vardinė Įtampa Yra 1,65 V
Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Tinka skaitmeniniai fotoaparatai, CD grotuvai,žaislai
Įkroviklio Įvestis DC5V 2A
Įtampa 1.6V
Įkroviklio Išėjimo 500mA*4
Nominalus Galingumas 1351-2199mAh
Prekės Pavadinimas melasta
Svoris 24g
Talpa 2600mwh/1600mAh
Baterijos dydis AA
Tipas Ni-Zn įkraunama baterija

Panašūs produktai