11 Colių 28 Cm Tikroviška reborn baby doll, Mažas Naujagimių Žaislų Silikono Minkštas Gimtadienio Dovanos Modeliavimas Partneris Bamblys

€15.09

-40%

€25.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lėlė kūdikis reborn, anime lėlė mergaitė, blowup lėlės, pelėsių atgimsta lėlės rinkinys, bebe atgimsta silikono originalas, lėlės rinkinys, fr lėlės, atgimti, j. lėlės, rungtynių lėlės reborn.

Punktas

11 Colių 28 Cm Tikroviška reborn baby doll, Mažas Naujagimių Žaislų Silikono Minkštas Gimtadienio Dovanos Modeliavimas Partneris Bamblys

Lėlės aprašymas:

1) Medžiaga: Importo visą silikonas, vinilas,100% saugus ir patogus. 2) Kūdikio dydis: 11 cm, maždaug 28 cm. 3) Akys: užmerktos akys 4) Plaukų: Rankomis dažyti plaukų. 5) Struktūra: Galvos, galūnių yra visos pagamintos iš silikono vinilo.Galite įdėti ją į vandenį. 6) Naudojimas: vaikų gimtadienio dovana, vaikams žaisti žaislai, Kalėdų dovana savo kūdikių ar savo gerbėjams, o taip pat surinkti kolekciją mėgėjams.

Dovanų Rinkinys Apima

* Ar Reborn Baby Doll * Ar lėlės drabužiai * Ar rožinės spalvos antklodė * Ar Lėlės Pažymėjimas * Ar skrybėlę

DUK

Q: Ar Kūdikio rankos ir kojos juda pirmyn ir atgal?Galima juos pašalinti?A: kūdikio rankos ir kojos gali judėti pirmyn ir atgal,tačiau jie negali pašalinti.Q:Kas yra sparčiausiai laiko, kad laivas po mano užsakymą?A:Visi produktai bus išsiųsti per 24-48 valandas nuo apmokėjimo žemyn.Q: ar galiu maišyti spalvas, tuo pačiu stiliumi prekę?A:Taip, paprastai daug daiktų yra keletas skirtingų spalvų.Taigi, jei norite maišyti įvairių spalvų,prašome pastaba, kurios spalvas norite, kai placinig jūsų užsakymą.Jei ne,mes paprastai tiesiog siųsti jums prekę spalvų, kaip parodyta, kaip, kad jūsų užsakymą.

Pristatymas metodas

Atkreipkite dėmesį, kad mes siųsti El. paketas už visą tvarką.Dėkojame už supratimą.

Laivybos laikas

Brazilija: apie 20-25 darbo dienų Rusija: apie 10-20 darbo dienų Ispanija: apie 7-20 darbo dienas

Matmenys 10inch
Elemento Tipas Lėlės
Savybės MINKŠTAS
sąlyga Akcinė Straipsniai
Mfg Serijos Numeris Mados
Lytis Merginos
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius < 3 metai
BJD/SD Požymis lėlė
Temos Filmų ir TV
Prekės Pavadinimas KAYDORA
Tipas Kūdikių Lėlės
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris 7057GP10DC092

Panašūs produktai