Beaupretty 2vnt Gėlių Miegą Platus Šonų Satino Miega Cap Plaukų Slinkimas Kepurės Chemoterapija Skrybėlės Beanie Kepurė su Minkštos Elastinės Juostos

€3.90

-37%

€6.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vw audi variklio užraktas, vw papildomas kabelis, vw anti rūko jungiklis, derliaus mxr pedalai, vw aux line 12 pin, vyrai mažas maišelis 200, papan gmade vinilų, didmeninė v gitara, vyno butelių stovas.

Aprašymas

Aukštos kokybės satino medžiagos pagamintas šis produktas patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Yra daug privalumų miega bžūp, jis gali apsaugoti jūsų šukuoseną, saugo jūsų plaukų tvarkingas, kai tu miegi ir šios medžiagos nėra dirgiklių į odą ir kontrolės plaukų aliejus.Ten yra pakankamai vietos, į variklio dangtį, kad išlaikyti jūsų plaukai yra košė.Šis miega dangtelis su elastine lankelis tinka daugumai žmonių.

Savybės

- Gamintojas: Beaupretty.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga : Atlasas.

- Pakuotės dydis: 22 x 14 x 1 cm (žiūrėkite paveikslėlius konkretaus dydžio).

- Tai leis jums jaustis saugiai, nes kepuraitė gali likti ant jūsų galvos visą naktį ir saugo plaukus vieta.

- Madingas šilkiniai satino audinio, idealiai tinka jautriai galvos odai.Užrakto drėgmę į plaukus ir sumažinti lūžių, o miega.Apsaugoti jūsų plaukus nuo džiovinimo ir šiurkščių.

- Puiki dovana moterims su garbanotas plaukų, natūralių plaukų, ilgi garbanoti plaukai ar trumpi plaukai.Tinka chemo pacientams su plaukų slinkimas taip pat.

- Jis turi pakankamai vietos, į variklio dangtį, kad išlaikyti jūsų plaukai yra košė.

- Plauti rankomis, arba skalbimo mašinų šalta subtilus ciklas, atskirai nuo kitų daiktų.

Modelio Numeris bžūp
Kiekis 2
Dydis As shown
Medžiaga Satin
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas RUIMIO

Panašūs produktai